odbita pieta, jakies rady prosze
Idź do lekarza ja np. mam leczenie już prawie 3 miechy, a trwa od 6 do 12 miechów.Mam jakieś martwice jałowom kości piętowych.Na prześwietleniu wyszło że mam takie pokruszone i chodzę teraz na laser i terapuls i coś pomaga.Na fizykoterapie chodzę.I właśnie tak boli.Na biku można jeździć.Ale dropy i większe hopy nie.Jak pobiegam i naskoczę na tą stopę to boli lekko.
O Boze
Moze ze mna nie bedzie az tak zle
Chyba nie bede miec zadnego zlamania, pekniecia czy czegos takiego... Ta druga noga tak samo mnie boli ale duzo mniej moge na niej chodzic i bol powoli ustepuje. Co co wpakowaliby mi 2 nogi do gipsu? A pekniecie tak bez niczego sie chyba samo nie wyleczy a jakos tamta przestaje bolec czyli z tego wynika ze chyba nie mam nic oprocz potluczenia. Czy po skoku z wysokosci ok. 160-170cm mogloby byc az tak zle? Przeciez ja musze jakos do szkoly chodzic (a raczej jezdzic na rowerze bo chodzic na pewno nie zamierzam) a gipsie sie nie da...

Moje marzenie! http://www.hcfr.pl/images/news/n-test-transition_bikes_bottlerocket_1_8.jpg
Nie ma żadnego gipsu.Ja już jestem prawie zdrowy.Czasami mnie za boli noga.Ja skoczyłem z trybun z 40 cm i tak mi się stało.Np. lewa stopa boli mnie bardziej bo miałem większy odłamek tam.Chodzisz na fizykoterapie wtedy i lasery i terapuls lub coś takiego i to się zrasta.Na wych.fiz normalnie ćwicze sobie.Jak boli to schodzę bo nie mogę jej przeciążać bo się wydłuża kuracja.