odbita pieta, jakies rady prosze

doniwas
Kontakt:

Post autor: doniwas »

Idź do lekarza ja np. mam leczenie już prawie 3 miechy, a trwa od 6 do 12 miechów.Mam jakieś martwice jałowom kości piętowych.Na prześwietleniu wyszło że mam takie pokruszone i chodzę teraz na laser i terapuls i coś pomaga.Na fizykoterapie chodzę.I właśnie tak boli.Na biku można jeździć.Ale dropy i większe hopy nie.Jak pobiegam i naskoczę na tą stopę to boli lekko.
FANKA
Kontakt:

Post autor: FANKA »

O Boze :shock: Moze ze mna nie bedzie az tak zle :cry: Chyba nie bede miec zadnego zlamania, pekniecia czy czegos takiego... Ta druga noga tak samo mnie boli ale duzo mniej moge na niej chodzic i bol powoli ustepuje. Co co wpakowaliby mi 2 nogi do gipsu? A pekniecie tak bez niczego sie chyba samo nie wyleczy a jakos tamta przestaje bolec czyli z tego wynika ze chyba nie mam nic oprocz potluczenia. Czy po skoku z wysokosci ok. 160-170cm mogloby byc az tak zle? Przeciez ja musze jakos do szkoly chodzic (a raczej jezdzic na rowerze bo chodzic na pewno nie zamierzam) a gipsie sie nie da...
Moje marzenie! http://www.hcfr.pl/images/news/n-test-transition_bikes_bottlerocket_1_8.jpg
doniwas
Kontakt:

Post autor: doniwas »

Nie ma żadnego gipsu.Ja już jestem prawie zdrowy.Czasami mnie za boli noga.Ja skoczyłem z trybun z 40 cm i tak mi się stało.Np. lewa stopa boli mnie bardziej bo miałem większy odłamek tam.Chodzisz na fizykoterapie wtedy i lasery i terapuls lub coś takiego i to się zrasta.Na wych.fiz normalnie ćwicze sobie.Jak boli to schodzę bo nie mogę jej przeciążać bo się wydłuża kuracja.
ODPOWIEDZ