Patenty w rowerze.
- osłonka przeciw obiciom łańcucha z dętki
-(w starym biku) po zjechaniu się kwadratu w suporcie i korbie dałem kawałki puszek po piwie.
- mój kumpel, żeby mu się siodełko nie wyginało w dół, wpychnął starego zjechanego imbusa pomiędzy pręty.
takie o, izolatką zakleiłem miejsca w których pancerze moga obrysować ramę.
miałem krzywa rame dragstara, koło nie wchodziło równo w tylny trójkąt - spiłowałem trochę hak przerztuki i jest git
-(w starym biku) po zjechaniu się kwadratu w suporcie i korbie dałem kawałki puszek po piwie.
- mój kumpel, żeby mu się siodełko nie wyginało w dół, wpychnął starego zjechanego imbusa pomiędzy pręty.
takie o, izolatką zakleiłem miejsca w których pancerze moga obrysować ramę.
miałem krzywa rame dragstara, koło nie wchodziło równo w tylny trójkąt - spiłowałem trochę hak przerztuki i jest git
No ja tesz lubie mieć hand made-owe patenty
-napinacz z taśmy izolacyjnej (tylko z taśmy :)
-singiel speed
-tuning amora z 80 na 110 mm skoku i cały tuning wewnatrz.
-siodełko zgięte w banana (nie specjalnie ale jest areodynamiczne)
-kasowanie luzów na amorze taśmą
-cały rower to jeden wielki tunnig ,ale cieszy jak sie na czymś swoim jeździ
-napinacz z taśmy izolacyjnej (tylko z taśmy :)
-singiel speed
-tuning amora z 80 na 110 mm skoku i cały tuning wewnatrz.
-siodełko zgięte w banana (nie specjalnie ale jest areodynamiczne)
-kasowanie luzów na amorze taśmą
-cały rower to jeden wielki tunnig ,ale cieszy jak sie na czymś swoim jeździ
DubinRB, a może coś takiego jeżeli masz V-ki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27280738
Mówcie Dubin bo RB to tylko do opisów, żeby było wiadomo na czym pomykam:P:P:P puffff
Niestety mam tracze....Ale wam nie oddam bo tata jest 1 w kolejce:P
Ja chcę prądnicę bo dynamo to za proste. Juz wiem jak to zrobię.
Kupię sobie kilka chomików i tych kółek do biegania dla nich.Zamontuję, okabluję to wszystko w plecaku i będę się podłączał do interfejsu rowerowego zrobionego pod siodełkiem. Będzie instalacja o mocy 5MCHomów:P
Myślałem też o kupnie imitacji Nitro do skutera na allegro:P Fajnie by wyglądała niebieska buteleczka na tylnim widelcu:))) Tylko gdzie kabel podłącze:P
pozdro
Niestety mam tracze....Ale wam nie oddam bo tata jest 1 w kolejce:P
Ja chcę prądnicę bo dynamo to za proste. Juz wiem jak to zrobię.
Kupię sobie kilka chomików i tych kółek do biegania dla nich.Zamontuję, okabluję to wszystko w plecaku i będę się podłączał do interfejsu rowerowego zrobionego pod siodełkiem. Będzie instalacja o mocy 5MCHomów:P
Myślałem też o kupnie imitacji Nitro do skutera na allegro:P Fajnie by wyglądała niebieska buteleczka na tylnim widelcu:))) Tylko gdzie kabel podłącze:P
pozdro
eeeeee.....rower...
Ja to mam wogóle pół roweru hand made;] no to napinacz oczywiscie do singla, osłonki wszelakiego rodzaju:P rockringi, pod pedał blacha do grindów, nacinana obręcz z tyłu:P do trialudosyć dobre rozwiązanie ale szybko sie starło bo nie piłowałem dużo:p i wogóle zamiast kpic to wole pokombinować i zrobić:]
www.ROMED.pl lamusy!
W koncu mam zdjecia :->
A tak oto skonczyl GRAND MOUNTAIN ktory wpadl mi w rece!
Chroncie rowerki przedemna :->>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=13397
A tak oto skonczyl GRAND MOUNTAIN ktory wpadl mi w rece!
Chroncie rowerki przedemna :->>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=13397
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
przerobiłem amortyzator od wski zeby pasował do roweru tzn zmieniłem w nim mocowanie koła haki przyspawałem z przodu bo oryginalne były w osi goleni i mi sie to nie podobało
niedawno skończyłem rame wzorowaną na brooklynie ducki
kończe przedni amortyzator 235mm skoku golenie 40mm wszystko wg. mojego projektu ale wzorowane na monsterze 2003-04
zroiłem dwie przednie piasty na os 20mm
i 3 lata temu prowadnice łańcucha
dosyc dużo sie tego narobiło :))
niedawno skończyłem rame wzorowaną na brooklynie ducki
kończe przedni amortyzator 235mm skoku golenie 40mm wszystko wg. mojego projektu ale wzorowane na monsterze 2003-04
zroiłem dwie przednie piasty na os 20mm
i 3 lata temu prowadnice łańcucha
dosyc dużo sie tego narobiło :))
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Hmmm...
Amor od jawki dajacy sie wpakowac do rowerka,
Moj słynny projekt kiera bendera czyli kiera wytrzymujaca przejazd po niej seata toledo i cisniecie nia o chodnik z 10 pietra (kiera nie zrobiona przezemnie a wypełniona takjmnicza miesznką:P - kiere połozyłem na 4 cegłach tak ze srodek nie był podparty na to połozyłem mocna i gruba debowa deske i wjechałem na to seatem toledo mamusi bo ojciec mi jeppa nie pozwolił wziasc:P) Kiera nawet sie nie wygieła nie mowiac o pekniaciach czy złamaniach, a jesli mowimy o aluminiowej to wazy o ok 1/4 kg wiecej niz normalnie :P
No i mase osłonek w tym cały zestaw do grindowania odczepialny!
Amor od jawki dajacy sie wpakowac do rowerka,
Moj słynny projekt kiera bendera czyli kiera wytrzymujaca przejazd po niej seata toledo i cisniecie nia o chodnik z 10 pietra (kiera nie zrobiona przezemnie a wypełniona takjmnicza miesznką:P - kiere połozyłem na 4 cegłach tak ze srodek nie był podparty na to połozyłem mocna i gruba debowa deske i wjechałem na to seatem toledo mamusi bo ojciec mi jeppa nie pozwolił wziasc:P) Kiera nawet sie nie wygieła nie mowiac o pekniaciach czy złamaniach, a jesli mowimy o aluminiowej to wazy o ok 1/4 kg wiecej niz normalnie :P
No i mase osłonek w tym cały zestaw do grindowania odczepialny!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
wiecie co ale ten pomysł z podsiwietleniem neonami to juz nie pierwszyzna taki projekt czegoś takiego już wyszedł kombinowało sie troche i może nidługo podam wam moja tajemnice bo przecierz nie bede tego sprzedawał (chociaż ten nowy zestaw opon a piwko by sie łykneło :>) dobra tak po krótce o tym projekcie w sklepie z elektroniką znalazłem siwiecace przewody (dokładnej nazwy nie pamietam w każdym baci razie siwiecą one na wszystkie kolory w zależnosici od tego jaki się zakupi (osobisicie wybrałem niebieski bo mam niebieską kone ) przewody takie podłączyłem to 8 paluszków takie baterie jak wiecie tak się o nich mówi które zamiesiciłem w torebce podsiodłowaj kable poprzyczepiam w zdłuż ramy i bedzie spoko za jakisi czas podesile foty
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517