POZER

CherryKey
Kontakt:

Post autor: CherryKey »

O co chodzi??:D Bo chyba któryś z modów edytował topic.
FreeRide:).. Life's good..
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

motomysz no włąsnie dlaczego treść jego posta znikła? zrobił funkcje EDIT ten dirt costam znaczy downhill?
www.roztocze.yoyo.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nie , Inur wywalil jak mniemam , zaraz tresc wroci.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

albo on albo Inur usunoł jak blokował ..

troche z dupy .. generlanie chodzi o to ze zjebał modów i Maxa ..
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Natomiast ja zajme swoje stanowisko co do pojęcia pozerstwa Maxa ..

W zyciu go na rowerze nie widziałem, nie wiem jak jeździ. Wiem tylko ze duzo wie i często sie udziela.

I to jest powód dla których dla wielu ludzi drogi Maxie jesteś pozerem. Niestety taka prawda. Masz jeden z droższych rowerów w polsce, a jedyne zdjęcie na PB jakie przedstawia Twoja jazde wygląda jak kulawa jazda po kamieniach. Przepraszm jeśli Cie uraziłem ale takie przedstawianie siebie u 95% ludzi których znam wywołuje lekki uśmieszek i wiadome docinki.

Żebyś mnie dobrze zrozumiał, nie atakuje Cie, chodzi o to ze rozumiem stanowisko niektórych ludzi (chyba mod ma byc obiejtywny o ile wiem).

Czytałem kiedyś ze leciałeś kilkanaście metrów ze skoczni narciarkskiej .. no i znowu 90% ludzi którzy to czytali powiedzą .. pfff ta jasne.

Poporstu ... jestes "pozero-genny" co wcale nie oznacza ze jestes pozerem czy ze za takiego Cie uważam.

Pozdrawiam
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

DOWNHILL czy to ze max nie lata dropow po 20 metrów, hop 30 metrow, nie robi backflipow to jest pozer? to ze jezdzi na karpielu to pozer? żałosny jestes! moim zdaniem to ty jestes pozer... i ciota:), zwykły tchórz, ktory teraz czyta wszystkie wypowiedzi i boi sie coś napisac.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

podziele sie tu tylko taka refleksja, kiedy ktos namarudzi na powiedzmy "zwyklych userow" to temat jest blokowany i do widzenia, natomiast jak ktos namarudzi na moderatora to temat mimo ze zamkniety zostaje odblokowywany i to tylko po to by zrobil sie kociol. jak widac na tym forum sa rowni i rowniejsi.
www.trialshop.pl
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

InurmotomyszMaxDamageDA
KaKTuSSSPaulkondzik16
wookie85SulringTrekker i inni w tym topicu. nie zamykajcie tego topicu jak nie chcecie ale proponuje to przemilczeć.

bo przez wygłupy 10 latka będzie wojan na forum miedzy wszyskimi

OK POZDRAWIAM
MaxDamageDA
Kontakt:

Bo ja chce sie dowiedziec czego ludze ode mnie chca , NIGDY NIE MOWIE ze jestem fajny, NIGDY nie mowie ze robie nie wiadomo co, akurat skok ze skoczni to nic nadzwyczajnego. Malysz lata po 200m

Dlatego mnie to denerwuje i chce wiedziec WTF

Fotek wole nie robic , dlaczego? Bo ludzie oczekuja nie wiadomo czego. Lepiej nie pokazac nic niz pokazac cos co moim zdaniem nie jest warte pokazywania i sluchac narzekania... Taka mamy juz mentalnosc.

W stanach ludzie pokazuja fotki swoich nowych armageddonow i wszyscy im gratuluja a tu? Zaraz by zjebali... tragedia
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

on juz sie nie odezwie

nie ma jaj poprostu , phi...
www.mm-foto.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

"Cze, od dawna czytam se na dh zlomie wasze wypowiedzi no i co? No ludzie
wy kurwa nawet nie wiecie o czym gadacie taki wielki moderator MAXDAMAGEDA pierdoli ze co to nie on a pewno to jakis leszcz co gowno umie tak samo byly GORNIKMASTER sie znalazl wejscie sie opanujcie. Jedyni co sie znaja to moderator z Poznania KAKTUSS INUR PAUL NIKOM i inni zwykli uzytkownicy TAK WIEM ZE ZARAZ BEDZIE BAN ALE TO KIT!!!!!!!"
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

max co do stanow to nie wszyscy gratuluja :P
kumpel mial kilka zdjec rowera robionych w garazu tylko ze kazde w innym czasie(roznica kilku miesiecy), i z innym amorem, i go amerykance objechali ze zrobil fotomontaz bo kto to moze miec 3 amory ( white brothers dh3, boxxer, dorado)
www.frmk.prv.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Oj nie mowie o kretynach i dzieciakach z pinka tylko powazni ludzie na forach.

Tam sie nikt nie przypierdala, ze cos masz.
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

od dowiadywania sie jest PM ktore kazdy nadgorliwy moderator chetnie uzywa by wyslac ostrzezenie, no ale... ee moim zdaniem wlasnie wyszly smieci na tym forum.

Max naprawde wierzysz ze ow downhill ci odpisze w zadowalajacy sposob?
www.trialshop.pl
Zablokowany