Fajne by były takie zawody...
MadziaH Juz wyskakujesz na mnie. Ale wiesz ze mam racje. Zeby zoorganizowac zawody musi byc kasa, zeby byla kasa musi byc publika. Nikt nie przyjdzie popatrzec jak panienki podskakuja na rowerach z malych hopek tylko dlatego, ze sa panienkami. I nawet jezeli bylo by kilka takich ktore cos potrafia. To ja bym nie przyszedl bo by mi sie nie chcialo. Dla mnie jezeli wsiadacie na bike jestescie takie same jak my i nie mam zamiaru was w jakis sposob dyskryminowac ani faworyzowac. Uwazam ze to kompletnie nie ma sensu. I jezdze od nosnie jezdzenia na zawody. Napisalas ze zeby jezdzic na zawody trzeba miec sponsora. Nie wszyscy co startuja w zawodach sa wymaitaczami i maja sponsorow. To tyle odemnie. PozdROWER
Ssij pento
-
- Kontakt:
w ogole to..
1. mysle, ze wiekszosc dziewczyn mialaby problem z dojazdem :].
Jak juz pisalam - mnie by sie po prostu nie chcialo... noo, chyba ze byloby to gdzies blisko mnie;p
2. a czy to takie wazne, ze malo dziewczyn jezdzi?
nie rozumiem :P
MadziaH jak Ci sie chce - organizuj :]... ale... :P
1. mysle, ze wiekszosc dziewczyn mialaby problem z dojazdem :].
Jak juz pisalam - mnie by sie po prostu nie chcialo... noo, chyba ze byloby to gdzies blisko mnie;p
2. a czy to takie wazne, ze malo dziewczyn jezdzi?
MadziaH jak Ci sie chce - organizuj :]... ale... :P
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
bez zbaczania z tematu - zgadzam sie w 100% w chwili obecnej jest to niewykonalne bo nieoplacalne, co nie znaczy ze nie przyniosloby pozytywnego skutku.Magda zauważ ile kobiet skacze w polsce,i zawuważ jaki jest poziom,rozumiem idea fajna ale cóż niewykonalna, i pod względem uczestników i organizacji
www.trialshop.pl
Uważam, że każda taka impreza może prznieść pozytywny skutek, tym bardziej że w polsce FR jest tak bardzo zacofany.
Ale z podejściem na nie, to się nigdy niczego nigdy nie osiągnie.
A tak naprawdę nikt z nas nie wie ile jest jeżdzących kobiet w polsce.
Sulring Nie naskakuje na Ciebie, nie mam tego w zwyczaju. Ale każdy by przyjechał na jakieś male DH do Sczyrku, i taka impreza była by dobra.
Tym bardziej, że mogli by też zjeżdzać faceci, tyle że nie będą oceniani.
I chciałabym imprezę, gdzie poznam więcej dziewczyn o podobnych zainteresowaniach.
Ale z podejściem na nie, to się nigdy niczego nigdy nie osiągnie.
A tak naprawdę nikt z nas nie wie ile jest jeżdzących kobiet w polsce.
Sulring Nie naskakuje na Ciebie, nie mam tego w zwyczaju. Ale każdy by przyjechał na jakieś male DH do Sczyrku, i taka impreza była by dobra.
Tym bardziej, że mogli by też zjeżdzać faceci, tyle że nie będą oceniani.
Dla mnie bardzo ważne, bo wkurza mnie to, że jestem chyba jedyną dziewczyną jeżdżącą w Katowicach (choć mam nadzieję, że jest ich więcej).lyra pisze: 2. a czy to takie wazne, ze malo dziewczyn jezdzi?
I chciałabym imprezę, gdzie poznam więcej dziewczyn o podobnych zainteresowaniach.
Magda od Mongoosa
MadziaH a mnie to nie przeszkadza, bo naprawde nie widze roznicy :o.swietnie sie dogaduje z moimi kolegami i nie ma dla mnie znaczenia, ze to faceci ;p.
fakt, ze zcasami mi brakuje jednak jakiejs dziewczyny, ale to nei jest dla mnie az tak duzy problem :>
fakt, ze zcasami mi brakuje jednak jakiejs dziewczyny, ale to nei jest dla mnie az tak duzy problem :>
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
hehehe dla mnei też nie ma znaczenia czy jeżdze z laskami czy z facetami szczerze to nawet wole z kolesiami zmuszają mnei do nauki i są w porzo tym bardziej ze jeżdze ze swoim chłopakiem :P ale mysłe ze przydałoby sie zeby w końcu kolesie zaczeli nas doceniać a nei odrzucac na 2 plan z powodu płci bo to nei prawda ze sa lepisi od nas hehhe ..... Pozdro dla wszystkich
ej MADZIA podaj mi swoje gadu hem !!;P
ej MADZIA podaj mi swoje gadu hem !!;P
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
-
- Kontakt:
O lol, a ty myślisz, że jak jest w usa :/ ,wszyscy freeridowcy są albo prosami, albo mają po 30 lat, a reszta to coś próbuje, uwier mi na słowo, że fr jest znacznie leppiej rozwinięty w polsce niż w NIEKTóRYCH stanach w usa, jest bardzo mała garstka ich, w colorado mozesz ich policzyć do 30 może mniej a colorado jest większe jak polska. A to że mamy miejscówki, to na nie pracujemy, budujemy po kilka miesięcy kilka godzin w dzień w dzieńMadziaH pisze:tym bardziej że w polsce FR jest tak bardzo zacofany.
Co do tych zawodów to w pełni popieraam sulringa,madzia, to nie jest zabawa, ta impra ma przynosic dochody sponsorą, jak będzie was więcej i będzie większy poziom to wtedy pomyślcie,
Nie jestem pewien w jakim filmie ale w jakiejs duzej produkcji kinematograficznej (w filmie :D) widzialem 2 dziewczyny jedna full druga HT mialay co najmniej 4 minuty wlasnego przejazdy w filmie a najwieksza rzecza jaka zaliczyly bylo 7 schodow do polowy przelecianych... Jaki z tego wniosek ?? Dziewczyny sa wogule inaczej postrzegane przez sposorow chlopakow jest pelno na bikach a dziewczyn ? Midzy innymi dlatego one sa sponsorowane juz na samiutkim poczatku bo jak sponsor sie nimi zaopiekuje to po 2 latach maja juz zawodniczke
Sklep Rowerowy Biketopia - http://biketopia.pl