NOKIAN XXX vs HOLLY ROLLER VS HOOKSWORM

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

erenes hooka popsul :)
serdaku - jak ty to zrobiles?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

wszystko da sie popsuć przy odrobinie glupoty:)(no offence). moj xxx tez sie troche przecial, bo ma dosc miekka gume, jednak opona nadal jest wg mnie zajebista i polecam ja na tyl, a na przod cos typu, kenda, holly, moze kenda kinipton, dmr moto, lekkie i na przod dajace jakas przyczepnosc, lekkie
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

ja pociałem ja przy grindzie na duzej predkosci bo murek miał dużą wyrwe. Naprawiłem i dalej jeźdze. Mam ja na tyle akurat bo nie chce i sie zdjemowac, bo tre opony z gruba scianka naprawde ciezko sie zdejmuje. XXX i Hook obie ponad 1kg na 24". Hook gruby i bardzo wysoki. Nawet jak dobijam na 6 schodkach o ostatni przy predkosci, przy 4atm nie dobija wiec nei ma snakea- duża opona. XXX malutki, ale tez gruba scianka, fajny.
dupa.
erenes
Kontakt:

a tak przeciac opone można wjeżdzajac w gwoździa (kiedys wjechałem w 10cm zardzewiałego który doszedł do felki 5cm a kolejne 5cm zahaczyło o rame i podarło opone troche)... ... albo w dno butelki, szkło etc.
dupa.
erenes
Kontakt:

a tak przeciac opone można wjeżdzajac w gwoździa (kiedys wjechałem w 10cm zardzewiałego który doszedł do felki 5cm a kolejne 5cm zahaczyło o rame i podarło opone troche)... ... albo w dno butelki, szkło etc.
dupa.
qaz
Kontakt:

Post autor: qaz »

ja bym wziął holly rollera bo mi sie najbardziej ze wszytkich tych oponek podoba:) Nie jest taka mala jak xxx i nie taka wielka jak hookworm :)
http://www.pinkbike.com/photo/838794/ ==> :)
ODPOWIEDZ