Kara za kopanie hop
Troche bezsensu ten mandacik, ale trzeba przyznac ze "panowie niebiescy" mieli troche racji :( Park to park, jak byla jakas ladna zielona trwaka czy cos, albo w miejscu gdzie duzo ludzi chodzi to mieli racje.
Ale jeśli to budowaliscie na jakis zaoranym polu niedaleko parku to mandat bezsensu. Ale i tak 50zł w plecy :P
pozdro
Jasiek
Ale jeśli to budowaliscie na jakis zaoranym polu niedaleko parku to mandat bezsensu. Ale i tak 50zł w plecy :P
pozdro
Jasiek
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
-
- Kontakt:
u nas był najleprzy motyw jak kopaliśmy hopy na miejscówie, gdzie jest 8'ka. Pewnego dnia przychodzi sobie ni z tąd ni z owąt 2 panów policjantów, akurat sypaliśmy stoła nowego i cali w stresie co oni zrobią. A oni sobie spokojnie podchodzą do nas i mówią:
-Witam rowerzystów, pokażcie nam cos ciekawego
normalnie zonk!
to zesmy kilka razy skoczyli. Kumpel zrobił no hendera, a jeden z nich mówi:
-mandat za nie trzymanie rąk na kierownicy :P
No to ja zrobiłem one tougha.
Po 20 minutach poszli, a na koniec powiedzieli
- dobra idziemy bo sie jeszcze ktoś zabije i bedzie na nas. :D
taki mały offtopic ale było śmiechowo
a co do mandatu to troche lipa, ja jednynie dostałem mandat za jazdę pod prąd na jednym kole :P
-Witam rowerzystów, pokażcie nam cos ciekawego
normalnie zonk!
to zesmy kilka razy skoczyli. Kumpel zrobił no hendera, a jeden z nich mówi:
-mandat za nie trzymanie rąk na kierownicy :P
No to ja zrobiłem one tougha.
Po 20 minutach poszli, a na koniec powiedzieli
- dobra idziemy bo sie jeszcze ktoś zabije i bedzie na nas. :D
taki mały offtopic ale było śmiechowo
a co do mandatu to troche lipa, ja jednynie dostałem mandat za jazdę pod prąd na jednym kole :P
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
policjant chroni mienie publiczne tak jak kazdy z nas chroni swoje mienie. ludzie, parki nie sa od tego zeby sobie tam przychodzic i dostosowywać je do swoich potrzeb. moze tego nie rozumiecie, ale kiedys zrozumiecie. ciekawe czy jesli dostaniecie mandat za wymijanie na podwojnej linii to tez bedziecie sie tym na forum chwalic i pisac ze policja to debile? polska z komunizmu nie wyrosla i przykro sie robi ze i nowe pokolenie tkwi w tym systemie :|
www.trialshop.pl
http://www.pnrsquad.fora.pl/viewtopic.php?t=37 lukajcie na toooooooooooooooo jakie jaja ehehehehheehhe
No lol\, kopaliście pewnie na terenia jakiejś spółdzielni, albo na państwowym i mandat dostaliście bardzo słusznie. A to z takich powodów jak:
przypałowe miejsce, dzieciaki zobaczą jak skaczecie i też im się zachce co się może źle skończyć. Moim zdaniem to była czysta głupota, a pisanie tekstów typu CH.W.D.P. jest z lekka poniżające dla autora takiej wypowiedzi. To jest to samo, jakby ktoś przeszedł i np. rozbił wam szybę w oknie.. jakby te osoby stałe 5m dalej to nie zadzwonilibyście na policje?? :/ To samo robiliście, nisczyliście cudzą własność..
przypałowe miejsce, dzieciaki zobaczą jak skaczecie i też im się zachce co się może źle skończyć. Moim zdaniem to była czysta głupota, a pisanie tekstów typu CH.W.D.P. jest z lekka poniżające dla autora takiej wypowiedzi. To jest to samo, jakby ktoś przeszedł i np. rozbił wam szybę w oknie.. jakby te osoby stałe 5m dalej to nie zadzwonilibyście na policje?? :/ To samo robiliście, nisczyliście cudzą własność..
Niechce mi sie wszystkich postów czytać ale czy nie można tego jakoś inaczej zrobić? My pisaliśmy petycję do burmistrza: dostaliśmy placyk prawie w centrum miasta do własnej dyspozycji, plus 30 wywrotek żwiru z budowy hipermarkta nieopodal i to wszystko za darmochę, potem jeszcze przyjechali i postawili znaki ostrzegawcze przed wjazdem dla małolatów, a jesienią postawili 2 słupy z oświetleniem, koparki i spycharki tez sobie załatwiliśmy grzecznie w firmie wodociągowej prawie za darmo, do tego hoop nam podsponsorował napoje latem na naszą prośbę. Tak załatwiają rzeczy dorośli - może nauczcie się tego zamiast rozpierdzielać czyjąś własność i pluć na wszystkich dookoła którym się to nie podoba. HWD-Głupkom i tyle.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt:
hahaha
jak można bronić bandę kretynów, łapuwkaży, imbecyli, złodzieji...dramat
owszem możę kopanie w parku było troche głupie ale...
...pies to pies, może wam nie przyznali 600zł za niewinność i nie widzieliście jak poszkodowany przez "was" wręczał łapuwe psom...
dobrego dnia...
jak można bronić bandę kretynów, łapuwkaży, imbecyli, złodzieji...dramat
owszem możę kopanie w parku było troche głupie ale...
...pies to pies, może wam nie przyznali 600zł za niewinność i nie widzieliście jak poszkodowany przez "was" wręczał łapuwe psom...
dobrego dnia...
CHWDPwojtek1506 pisze:Zawsze i wszedzie policja jeb*na bedzie...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!