ZAGINELA KOLEZANKA - POMOC

pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

MaxDamageDAwyobraź sobie że w taki precedens są zwykle zamieszani bardzo bogaci i wpływowi ludzie i to normalne że o takich rzeczach niewypada mówić,czy pisać w gazetach,a jakbyś był świadkiem i chciał zeznawać na kogoś w tej sprawie to wątpie że doczekałyś pierwszej sprawy sądowej,a zeznania z policji to przeczytały by tylko robale zajadające się twoimi zwłokami,prawda jest brutalna

(ps.co z tym ballisticiem?)
MLODY-of-KG
Kontakt:

Post autor: MLODY-of-KG »

no masakra ;/ ale zeby nerki wyciąc? :/ co sie dzieje w tym kraju ;//;/;/;/

a zeby bylo zabawniej to u mnie w kolobrzegu tez ktos zaginął! ;/ wszedzie plakaty ;;/;/;/
www.coastridazkg.prv.pl
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Dejv_d3, słyszałem, słyszałem...W sumie to mozę głupie jest to moje pytanie, ale nie giną sami ludzie sprawni fizycznie przecierz, dzieci, starsi, ludzie od których nikt by nic nie chciał...

Bez kitu, "ludziom" odpowiedzialnym za to wszysko należy się coś więcej niż więzienie, jednak nie kara śmierci. Niech poczują to co czują najbliźsi :/
http://dhcyc.pinkbike.com
gzugzu
Kontakt:

Post autor: gzugzu »

taaa u mnie też ktoś zaginął :/ to naprawde jest chore
street ride...
nothing to say...
just ride...

http://tiny.pl/mvhs
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

dhcyc proponuje wyslać ich i ich rodziny na Alcatraaz :] gdzie będa sami niezrównoważeni psychicznie geje i pedofile
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

Kurde Babka z mojego osiedla... ehh coz rozgladam sie :(
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
maaatek
Kontakt:

Post autor: maaatek »

kurde ja tez ją znam.
dhcyc pisze:Bez kitu, "ludziom" odpowiedzialnym za to wszysko należy się coś więcej niż więzienie, jednak nie kara śmierci. Niech poczują to co czują najbliźsi :/
jestem zdecydowanie za. powinni nie isć do więzienia, ale powinno im sie zryć psychike.
Dobrym pomysłem byłoby wysłanie tego czegoś który to zrobił do miesca za gejami pedalami i jakimis napalonymi facetami zeby to zapamietali do konca zycia
oranguś
Kontakt:

Post autor: oranguś »

nieoficjalnie dowiedziałem sie ze dziewczyne znalezli niezywa w smietniku... ale nie wiem czy to na 100% prawda... zeby nie bylo
Kisiel22
Kontakt:

Post autor: Kisiel22 »

3majcie sie bo to jest ostra tragednia, ale w polsce i tak jeszcze jako tako to nie jest wielkie bo u nas ta "policja" jest. W ameryce lacinksiej tam to jest plaga porwan dzieci np ;/ takich co orywaja to rozstrzelac bezwachania
Żółtym!!Gumowym!!Kaczuszkom!! Mówimy zdecydowane NIE!!
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Oranguś - jesli to prawda, to trzeba znalezc skurwiela ktory to zrobil i zrobic mu cos, co sprawi ze koles POZALUJE :/. Tacy ludzie nawet na smierc nie zasluguja, przynajmniej na szybka smierc :///. Pojdzie taki do wiezienia na 12 lat (no, maks na 20) i co pozniej? Nawet jak posiedzi dlugo to w koncu wyjdzie :/.

Oby to, co napisales bylo nieprawda...

Pozdrawiam.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Hostel jest masakryczny, dla mnie zrobil najgorsze wrazenie sposrod tego filmow.

Czemu? Ano temu, ze taki np SAW jest owszem okropny ale ogladajac go mialem ciagla swiadomosc tego ze to tylko bajeczka, nastomiast ogladajac hostel tak sie wczulem, ze potraktowalem go jako relacje z tego co naprawde tam sie dzieje, a wtedy to juz przestaje byc "fajny thriller/horror"

To jest jak kurewsko prawdziwie brutalny film dokumentalny ;/

Padkudna jest ludzka natura, za kase wszystko.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
oranguś
Kontakt:

Post autor: oranguś »

chyba niestety to prawda... mam znajomych ktorzy znają brata tej Marty... i to oni mowili
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

morthiasza uprowadzenie i zabojstwo /prawdopodobnie ze szczegolnym okrucienstwem/ koles dostanie min.25lat,przy zalozeniu ze wczesniej byl niekarany i cieszy sie nie poszlakowana opinia. jesli nie,to dostanie na bank dozywocie prawdopodobnie bez mozliwosci starania sie o warunkowe zwolnienie...a w pierdlu z takich jak on robia dz|wki wiec fajnie nie bedzie mial...co nei zmienia postaci,ze powinni przywrocic kare smierci w szczegolnych przypadkach...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Koleś z mojego kuzyna miacha pod wawą wyszedł z knajpy do chaty w nocy i miał 80 metrów i nie doszedł. Po miechu ponad jak śnieg stopniał znaleźli go w rowie za miastem - chyba go otruli :/
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

piotrex pisze:morthiasza uprowadzenie i zabojstwo /prawdopodobnie ze szczegolnym okrucienstwem/ koles dostanie min.25lat,przy zalozeniu ze wczesniej byl niekarany i cieszy sie nie poszlakowana opinia. jesli nie,to dostanie na bank dozywocie prawdopodobnie bez mozliwosci starania sie o warunkowe zwolnienie...a w pierdlu z takich jak on robia dz|wki wiec fajnie nie bedzie mial...co nei zmienia postaci,ze powinni przywrocic kare smierci w szczegolnych przypadkach...
Moze i tak, ale przy dozywociu nadal jest szansa na wyjscie po kilkunastu latach. Ot, tak za dobre sprawowanie i za okazanie skruchy (nie takie rzeczy juz byly w polsce...). Wiezienie, a nawet smierc to dla takich skurwysynow za malo. Oni musza POCZUC to samo,co czuly ich ofiary - strach. Ale ze nawet w przypadku takich smieci prawa czlowieka sa wazne, to najlepszym rozwiazaniem jest zeby taki skurwiel swoja wine odpracowal. I to nie przy szyciu workow w wiezieniu, gdzie dostaje jedzenie, telewizje i miejsce na nocleg. Najlepiej w miejscu, gdzie sam bedzie musial na to CIEZKO zapracowac. Moze wtedy smiec okaze PRAWDZIWA skruche. Ale w polsce na takie kary nie mozemy liczyc.

Kara smierci dla mnie jest bezsensowna. Po pierwsze smierc przez wstrzykniecie trucizny to dla takich ludzi zbyt lagodna kara, a po drugie zdarzaly sie przypadki skazania na smierc niewinych ludzi (nieliczne, ale sie zdarzaly).

Pozdrawiam.
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

moze oddac ta osobe w rece rodziny ofiary... Albo tak jak w rosji do kopania uranu. Pokopie kilka tygodni i umrze. przynajmniej jakis pozytek bedzie, a jak sie napromieniuje to bedzie sie przez te kilka tygodni bardzo meczył.
cyc

Post autor: cyc »

piotrex pisze:morthiasza uprowadzenie i zabojstwo /prawdopodobnie ze szczegolnym okrucienstwem/ koles dostanie min.25lat,przy zalozeniu ze wczesniej byl niekarany i cieszy sie nie poszlakowana opinia. jesli nie,to dostanie na bank dozywocie prawdopodobnie bez mozliwosci starania sie o warunkowe zwolnienie...a w pierdlu z takich jak on robia dz|wki wiec fajnie nie bedzie mial...co nei zmienia postaci,ze powinni przywrocic kare smierci w szczegolnych przypadkach...
idz pierdolnij sie w potylice.. nie dość że nie potrafisz napisać słowa nieposzlakowana to chyba w życiu nie widziałeś kpk na oczy a ********** o paragrafach..
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

panowi al eprosze bez najezdzani an asiebie bo oto tu niechodzi wiec przejdzmy do sprawy. moim zdaniem dozywotni ewiezienie jest najbardzije debilnym rozwiazaniem bo 1 wiezienaia sa przeludnione 2 podatnicy musza ich utrzymywac 3 za dobrze si emaj w wiezieniu, powiinno byc tak oko za oko zab za zab ze jak ktos kogos pobije i spowoduje jego smierc to tak samo sprawcy zrobic i tyle a nie jakies wiezienia. co do dziewczyny to przykr asprawa widocznie komus si eniespodobala i mu przeszkadzala i oby ten ktos si ekomus innemu tez niespodobal.
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

czaju szkoda ze u nas nie ma uranu...
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
ODPOWIEDZ