Wsadz shivera,supermonstera i skocz dropa na płaskie. Chodz może skończyć sie to dla ciebie nieprzyjemnie ! Polecam kożystać z tego co sie ma lub poprostu przedstawić sprawe rodzinie ! pozdrawiam Tomek
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
Stary wez na przyklad 20kg molotek i pie*****j w okolice spawu ;) moze peknie a jak nie to wywal ja z wierzowca :P albo wpadnij pod samochod ;p wtedy sie pokrzywi ;P
Pojedź na dirt. Rozpędź się i przed samym wyskokiem zeskocz z roweru. Najpierw dobrze napompuj dętki. Może koła się mocno nie pogną... Jak coś zawsze można wycentrować ;p
Eh koels jest mlody i pewnie starzy mu dadza kase jak mu sie ta ramka zepsuje i to nie oznacza ze chce ja do lansu. Czemu kazdy mysli ze jak ktos kupuje cos dobrego to napewno poto zeby sie lansowac.
boze ale macie durne pomysły, po waleniu mlotkiem przeciez od razu widac ze bylo to zrobione na chama... chyba nie macie jego rodzicow za idiotów.
Jedynie Dxx mowi mądrze pomysł z widełkami jest idealny, pozatym mozesz wsadzic dluuuugi pręt przez glowke i zacząć kozystająć z utworzonej dźwigni wyginac ale tak zeby nie bylo śladów. Zniszczyć rame potrafi kazdy nawet najbardziej tępy drech ale tu chodzi o to zeby 'zniszczyć tak zeby rodzice mysleli ze od skokow' a nie 'rozwalic byle jak byle gdzie'. tak wiec widełki lub jakis pręt.
pozdro
quote="kruszko"].... tak i niech pokaze jeszcze chain reactoin 4 albo 3 jak koles sie zabil na dropie[/quote]
chyba to przezyl gosciu
popracuj ciezko na rower to zrobumiesz ze nie warto jej niszczyc dla ludzi caszami cieko jest wydac 20 zl na gówniana kierownice zeby muc jezdzic jak im sie polamie
z dosiwadzcenia wiem..ze ramy pekaja wtedy kiedy sie nei chce...w miejscu w ktorym sie tego calkowicie nie spodziewales...a jak rama jest jush skazana na straty...i szalejesz skaczesz...nie szanujesz ja ..to trzyma sie 7 lat...i wkoncu wkuzony ja sprzedajesz bo nie chcesz na nia patrzec..czujesz sie przegrany i zniszczony przez nia...heh...