ROAM premiera w KRK

johny
Kontakt:

Post autor: johny »

pociech jedym tematem polski nie zmienisz..

jak zauważyles 90% osób przytakuje Ci ze w polsce jest źle, niedobrze, ze nikt nie ruszy dupy dopóki nie pojawi sie opcja zysku..

mysle ze takim swoim podejsciem napewno nic nie zdzialasz, bo ludzie wiedza ze jest źle

powinienes pokazać, ze mimo przeciwności, potrafisz cos zrobic

bravo dla ciebie
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

pociech respect dla Ciebie za checi. Jezeli chodzi o kulture to przejmujac sie jej brakiem u innych bikerow juz dawno przestalbym jezdzic. Spotkalem sie juz z obraza bo bylem utozsamiany z pewnymi osobami, ale jakos trzeba przejsc obok tego, najlepiej obojetnie, bo nic z tym nie zrobisz. Dzieki za checi ale lepiej sobie daruj..
POZDRO
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

dobra - wiekszosc z nas wie kto sra po autobusach , do garnkow, wanien itd. i pewnie masz racje (nie wiem bo nie znam dokladnie wszystkich osob z krk, choc tych ktorych znam bardzo lubie), no ale zeby wypowiadac sie na ten temat ze tak powiem w "plaszczyznie" premiery filmu rowerowego ?

masz racje czy nie, dla mnie zabrzmialo to dosc dziwnie, moze troche jak topic majacy na celu ukarac nas wszystkich za wybryki pewniego pana.
www.trialshop.pl
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

ten topic to chyba na zasadzie pożalenia się. wszyscy wiemy, jak jest, bo to widać. ale takim podejściem nic nie zmieniasz, tylko propagujesz hobby większości polaków, czyli narzekanie. jako mudbrothers robicie zajebiste filmy, za niedlugo otwieracie serwis, gdyby do tego doszła organizacja przedpremiery roam wyrobilibyście sobie zajebistą renomę. rzecz zrobiona przez bikerów dla bikerów i to się każdemu bardziej podoba niż rzecz zrobiona przez laików dla bikerów. i bez pierdolenia o gofox, bo oni tam pewnie nie wiedzą co to wentyl. macie okazje to organizujcie i nie narzekajcie na to, ze nic nie zarobicie, bo pewnie odbije sie to na waszej popularnosci a tym samym popularnosci waszego serwisu.

i zeby nie było. jestem z krk, ale nie lize dupy po to, zeby pokaz sie odbyl, bo chce sobie go obejrzec, bo i tak bym na niego nie poszedl.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Z premiera filmu wg. mnie bardzo dobry pomysl, chetnie bym sobie zobaczyl dobry film rowerowy na wiekszym ekranie, nawet gdybym mial zaplacic te kilkanascie zlociszy.

Jezeli chodzi o % wsrod mlodzierzy to jestem absolutnym przeciwnikiem picia w celu najeb**** sie, nie rozumiem takich ludzi. Ale nie powiecie mi chyba ze nie lubicie sobie pojsc z kolegami na kulturalne piwko do baru.

Kultura rowerzystow... bardzo szeroki temat. Delikatnie mowiac denerwuja mnie informacje o "masie" ktora zablokowala glowne ulice miasta w godzinach szczytu, o zaatakowaniu kierowcy autobusu przez rowerzystow (zaraz niektorzy zaczna mowic ze to on zaczal, ale nie obchodzi mnie to - cos takiego nie powinno miec miejsca), o przejezdzaniu przez geanta i potracaniu ludzi. A potem dziwicie sie i wkurzacie ze nie mozna wozic rowerow autobusami... baaardzo dziwne jezeli te akcje mialy miejsce przed dyskusja rady miasta na ten temat? Smieci to inny temat - to juz sprawa wychowania. Jak kogos mamusia nie nauczyla ze sie nie smieci w miejscach publicznych to znaczy ze mamusia sie nie postarala, a widok dualu po zimie mowi mi ze wiele mamus sie kiedys obijalo. Ale smiecenie to nie tylko rowerzysci - zalamalem sie przechodzac sciezka kolo multikina - setki butelek, papierow i innego syfu.
MarcinN
Kontakt:

Post autor: MarcinN »

Breeder, jak dla mnie to ten topik jest po to, żeby coś uświadomić co poniektórym, co się dzieje i będzie się działo jak się nic nie zmieni w mentalności ludzi/rowerzystów. Jak się nie zwróci uwagi na pewne problemy to nadal będą po za ogólną dyskusją - ciągłe tabu, albo 2 osoby będą o tym we własnym gronie rozmawiać. Ten temat ma też skłonić do wewnętrznej reflekcji "czy moja kulutra osobista zawsze jest nienaganna" i "czy może czas najwyższy pamiętać o pewnych normach". Ja przynajmniej tak to zrozumiałem, jeśli pociech miał na myśli coś innego to niech mnie poprawi. Co do serwisu mud brothersów to chyba im nie będzie przeszkadzało jak bydło się obrazi i nie będzie korzystać :D
Pozdrawiam.

P.S. Bardzo mi się podoba definicja rowerzysty wg. sudi.
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

pociech

mam paczkę cukierków ale sie nia z wami nie podziele...

koniec tematu...
back in da game...
themax
Kontakt:

Post autor: themax »

MUD BRO POPIERAM DOKŁADNIE TAKĄ DZIAŁALNOŚĆ....

INFORMACJA ŻE JEST SZANSA NA TO ŻE MOZE SIE COŚ ODBYĆ POD WARUNKIEM ODPOWIEDNIEGO ODSIEWU ŚRODOWISKA

WIELU KOLESI Z KTÓRYMI JEŻDZE NIE WPUŚCIŁBYM NAWET NA STADION BO BY SIE KIBOLE PRZESTRASZYLI OCZYWISCIE NA SPOKOJNIE NA BOKU NA SOLO SĄ NORMALNI ALE W GRUPIE NIE DA RADY
[ThemaxxX ] http://www.blast.of.pl
cementarydh
Kontakt:

Post autor: cementarydh »

ahahah
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

Inur pisze:masz racje czy nie, dla mnie zabrzmialo to dosc dziwnie, moze troche jak topic majacy na celu ukarac nas wszystkich za wybryki pewniego pana.

nawet jeśli tak miało być.....to jestem za.......on to pewnie uwali ale inni może zwrócą na to uwage.....a to chodziło nie.......
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

bo niestety taki zostal wylansowany wizerunek HARDOKOROWEGO BIKERA. goscia ktory zamiast otworzyc panience drzwi mowi do niej "ssij mala", ktory sra gdzie popadnie, ktory umie gadac tylko o tym czy ta czesc sie nadaje a tamta nie. ktoremu strach jest powiedziec o zajebistej miejscowce bo zwali sie tam z kumplami i pierwsze co zrobia to sie najebia, bedzie awantura, ktos wezwie policje i **** strzelił i jeżdżenie i miejscowke.
smutne. i niestety wiaze sie z wiekiem. mam 21 lat i raczej nie mam z kim jezdzic. nie umiem miliona trikow (inna sprawa ze jezdze ostatnio niewiele), wkurza mnie jak ktos przeklina czesciej niz wydycha powietrze, a jednyne co go jara to sie spic. jak widac wszedzie jest ten problem.
sa dwa wyjscia - albo jezdzic (i życ) sobie samemu i cieszyc sie ze zawsze mozna wyjechac do czech/niemiec/francji - gdzie nikt ci sie nie zesra psem przed oknem na trawnik, albo zewrzec szyki i choc na malym bikerskim podworeczku zrobic porzadek.
tyle ze w tym kraju jest to chyba bez szans. przeciez tu od 200 lat nie mielismy swojego panstwa - wszyscy maja wszystko w dupie - a jesli juz cos ich obchodzi o "powinien sie tym KTOS zajac". tajemniczy "ktos".

pozdrawiam i zycze wytrwalosci wam w Kraku. mimo wszystko macie tam bardziej zwarte towarzycho niz (chyba) w wawie.
mysle ze gdyby trzeba bylo wchodzic na taki pokaz za bilecikiem byloby ok. albo za okazaniem dowodu..;)
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

MarcinN pisze:Breeder, jak dla mnie to ten topik jest po to, żeby coś uświadomić co poniektórym, co się dzieje i będzie się działo jak się nic nie zmieni w mentalności ludzi/rowerzystów.
ludzi nie zmienisz. powiedzmy sobie szczerze, że bardzo dużo jeżdżących to zwykle dresy. i taki post w sumie nic nowego nie wniesie, bo ci co robią dalej będą robić bydło, a ci co mogą zorganizować np. taki pokaz, widząc to, nie będą go organizować i koło się zamknie, a jedynym widocznym skutkiem będzie narzekanie.

tak więc mudbrosi zastanówcie się jeszcze raz, czy warto ta inicjatywe spisywac na straty
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
pociech
Kontakt:

Post autor: pociech »

Informuje, ze PREMIERA ROAM SIE ODBEDZIE, miedzy innymi dzieki postawie ludzi ktorzy sie tu wypowiadali, i dlatego, ze szkoda by bylo przegapic taka okazje, bo to jeden krok blizej do tego jak jest na zachodzie.

Tutaj wiecej info: http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=25796

Mam nadzieje ze sie pojawia wszyscy!
Live the ride.
cyc

Post autor: cyc »

moze kolega bartek ma problemy ze zwieraczem?
ODPOWIEDZ