[quote="Goldi"]A jest lepsze jump czy ballistic DS z 2004??[/quote] no ja bym brał jumpa troche żałuje że wziołem ballistica ale wtedy nie były destroyery tak modne :)
oj TOMO zdziwił bys sie jaki death to pozer.... jeszcze dużżżżooo ci brakuje zeby miec takie umiejętnosci jak on wiec... pozerem póki co w moich oczach jestes ty!!!
dobra ludzie zdołuje was wczoraj jak jeździłem kumpel zauważył na moim destroyerze jumpie pęknięcie na gurnych tylnych widełkach przy ruże podziodłowej więc jak zamawiacie to guwno to lepiej weźcie w tamtym miejscu jakieś wzmocnienie ramka wytrzymała 2 miesiące laitowego jeżdżenia a była to chyba pierwsza wersja w polsce z mufą BMX
a ja kurwa mam teraz miesiąc wakacji z głowy kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa
No i co ? powiedz mi co z tego ? Co za problem pospawac cro - mo ? dajesz do spawania i za dwa dni latasz na jumpie... Za bardzo tez sie nie wykosztujesz wiec nie czaje o co chodzi. Pozdro
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Bankier ****** nie ma problemu rama pęka po 2 miesiącach i nie ma problemu a co do tego taniego spawanie to nie powiem bo kumpel ostatnio spawał i wydał na to 50 zł a ja nie mam kasy na to żeby co 2 miesiące spawać ramy
Bankier ****** nie ma problemu rama pęka po 2 miesiącach i nie ma problemu a co do tego taniego spawanie to nie powiem bo kumpel ostatnio spawał i wydał na to 50 zł a ja nie mam kasy na to żeby co 2 miesiące spawać rame
wiem że można to załatwić za flache i bankier ty się nie obrażaj tylko jak kupuje ramkę podobno do skakania to wymagam że przy moim lajtowym jeżdżeniu wytrzyma przynajmniej pół roku bo moja poprzednia 23" ramka wytszymała 5 razy więcej mocniejszego katowania
i nie myśl że to dziwne że kiedyś bardziej katowałem bika a teraz słabiej bo to jest spowodowane popierwsze kontuzją kolan a po drugie zmieniłem amora na sztywny widelec przez co nie skacze dropówi nie katuje tak sprzetu
stary...wszystko peka...kwestia czasu kiedy i czy bedzie Ci sie chciało to naprawic. Ja bym pospawał,dał wzmocnienia tu i tam i katował dalej. Dlatego inwestuje tylko w cro - mo
Peace
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
birol mam gwarancje i wole oddać narazie na gwarancji dziś wysyłam wczoraj gadałem z ludźmi od destroyera mikla obsługa i fajnie że jest na to aż 36miesięcy gwarancji a ja nie chciałem pogrążyć ich firmy tylko uważam że ramka nie została do końca przetestowana a jak coś się wali to mogli by dać tam wzmocnienia najbardziej mnie boli to że już trzeci rok z żędu nie będę miał przez całe wakacje bika poprostu mam jakiegoś pecha
..."Death a pekły komuś? pokaż mi rame ktora jest z cr-mo i ma grube rury, czyzby chodzilo Ci tylko o wygląd? pozerstwo............ "
wyglad....jasne!!!mówie wszem i wobec, że destroyer nie zrobił namnie wiekszego wrażenie, głównie poprzez tylne widełki. moje obawy co do jej żywotności sprawdziły sie az za szybko.....pozerstwo.....raczej nie- nie należe do takich, kturzy przechwalają sie swoim sprzetem i umiejętnościami....