Moje video...

KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

troszke tnie sie, widac ze nagrywane kiepskim aparatem cyfrowym bo malo klatek na sec. lapal :/

skolujcie lepszy sprzet do nagrywania, ja nagrywam aparatem cyfrowym i jesli chodzi o ilosc klatek na sekunde to nagrywa normalnie (i jakosciowo tez ladnie)
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

a mi w calym tym filmie nie pasi tylko muzyka (goscia ledwo ledwo mozna zrozumiec, czyli to jest gowno, a nie spiewanie, tylko darcie mordy...) i jakos filmu... no i w sumie nie ma tam nic nadzwyczajnego... ale tak wygladaja wlasnie poczatki, tylko po co od razu to nagrywac? to jest jakis sposob dowartosciowania sie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

zapodajcie to na jakis server bo z twojej strony nic nie chula :/ :P
Bułka
Kontakt:

Post autor: Bułka »

ej... przynajmniej nie ma takiego zamulenia na forum... mozna sobie przerwe od pisania na ogladniecie filmidla zrobic :)... trial jest spoko, chociaz nic nie umiem, ale technika jest w nim godna do pozazdroszczenia, no i ten zmysl rownowagi !... street jest bardziej efektowny, a inne rzeczy bardziej emocjonujące ( dirt, fr, dh, 4x itp. ) nie jezdzijmy po bikerach uprawiajacych inne niz my dyscypliny...
#...#
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

Muzyka mouim zdaniem jest ok przynajmniej ja taka preferuje,a jezlei nie znasz tego pana z zespolu Boy Stes Fire to nawet nie wiesz co tracisz :p
Po co nagrywac?? hmm zeby wlasnie wiedziec co robie dobrze a co moge w swojej jezdzie ulepszyc tak jak to mi przedstawil szanowny pan Fat Pig i dzieki mu za to :)

pzdr
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
ODPOWIEDZ