Sign ds -kupić czy nie kupić??

fotosiek
Kontakt:

Post autor: fotosiek »

przestań wszystkim wciskać swój szrot! masz w podpisie, jak ktoś zechce to kupić to się odezwie... to już jest nudne!
believer
Kontakt:

Post autor: believer »

dawidek13-14 pisze:believerw ostatecznosci moge za 330 zł oddac ci moja rame wraz z klamkomanetka na 7 biegów co ty na to ??
Dzięki ale ja chce nowy sprzęt!!!

Pozdro 4all
filippo
Kontakt:

Post autor: filippo »

fotosiek pisze:przestań wszystkim wciskać swój szrot! masz w podpisie, jak ktoś zechce to kupić to się odezwie... to już jest nudne!
włacha włacha, człowieku. jak masz takie zacięcie handlowe, to sklep otwórz:p
http://www.pinkbike.com/photo/3226410/
believer
Kontakt:

elo!
Zastanawiałem sie nad tym signem i doszedłem do wniosku ze niepewna jest w nim (prócz amora) tylko rama,bo to w koncu kross takze nic nie wiadomo jakie to bedzie :/
Wpadłem na to by sobie od razu ramke zmienic w nim,tzn kupie sobie LF:dragstar lub cocaine i rower juz bedzie wyglądał wypaśnie na maxa :)
Co wy o tym sądzicie?
A może są jakies lepsze ramki od tych LF, są to "oklepane" ramki wśród bikerów,sądze ze to naprawde solidne ramki.Aha i interesują mnie ramki do 350zł.Można za taką kase kupic cos wytrzymalszego i lepiej wyglądającego od draga lub cocaine??Ja myśle,ze nie ale moze wyprowadzicie mnie z błędu :P ??

Pozdro!!
z góry dzięki!!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

believer sa to oklepane i ******* ramki. Co do tej ramki krossa jest ok iczyma iuse nawet z 2 polkami. Jak chcesz koneicznie cos inengo to kup jb.
dawidek13-14
dokladnie zaczynasz byc juz wkurwiajacy robiac 4 posty zeby sprzedavc te swoje graty za krote nie dalbym nawet 150 zl. Nie je stem pewnie czy to gowno, ktore nazywasz rama (gowno bo to nie ma geometri) uda Ci sie za 100 zl sprzedac.
Ssij pento
believer
Kontakt:

Doradźcie prosze bo nie wiem co zrobic:/ Warto od razu zmienic ramke po zakupie signa ds na LF dragstar???
Jakos do tego signa nie mam zaufania,bo to wkoncu Kross a ja jestem przewrazliwiony na punkcie tandetnych firm takich jak wlasnie KROSS!A dragstar to ramka,która jest bardzo wytrzymała,cieszy sie bardzo dobrą opinią!
Co mam zrobic?Doradźcie mi,prosze!
Z góry dzięki
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

jak chcesz to ja mam tanie nowki rowerki jet tam sing tez i panic jak cos to na priva
ziele
Kontakt:

Post autor: ziele »

Kross jak to kross....sama nazwa mowi za siebie do ramy i amora nie mialbym zaufania wiec nie warto go kupowac,lepiej zlozyc bno jak chcesz rame wymienic to nie ma sensu:P narka
][)) ][_][ \\// ([]) ][_,
ziele
Kontakt:

Post autor: ziele »

aa co do ram,polecam meride UMF(mowie i niebieskiej dirt kic od bmx'ow bo byla tez z rozmiarem 11cali w bmx polecam ja 14 cali);] :P ale to zalezy co bedziesz na niej robil do lekkiego FR wystarczy i dirtu lu ewentulanie rama PRODIGY
][)) ][_][ \\// ([]) ][_,
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

Nemero cicho !
napewno lepsza rama od jakiegoś lider foxa..
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
ODPOWIEDZ