Lekka obrecz do 100zl

KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

o rany... http://www.dziecineostrady.prv.pl/ to na początek ( mimo, że sam mam neo to podoba mi się ten tekst )

co do obręczy - dm24, dosyć tania, dosyć lekka no i mocna, co do korby - jak masz blackboxa na ISIS to zostaw - nie będziesz żałował, że się pogięło i nie ma sensu oszczędzać 150 gr na korbie.
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

No nie ja jestm tak zestresowany ze jush mi wszytsko wypada z rąk;((((((((((((((((( Zgrzało by mi z 70 ptk na tescie
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

'Zgrzało by mi z 70 ptk na tescie'

i powtorka podstawowki jesli chodzi o umiejetnosci wyrazania wlasnych mysli ;]

nie przesadzaj pan. albo porob troche papek jak te 16 kilo takie zle jest... isisu nie zmieniaj, moze ramke na strikcte streetowa ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krulik90
Kontakt:

no zgrzało by zgrzało niestety bedzicie sie smiac ale dyslekcja to jest coraz czestrza choroba a na dh zonie jest duo frajerów nic niewiedzacych a pierdolacych 3 po 3 .Ja jestem dyslektykiem i wcale nie ejstem jakis głabem
lece na 3/4 a mam wiele osub w kalsnie co nie sa i sa zagrozeni przykro mi.
Ej lolki macie jakis sposub np an koncentracje np wypicie kawy przed testem podajcie kilka sposobów moze sie sprzydadza
Krulik90
Kontakt:

wiem sposob bo sposoby:P
kaczor tychy
Kontakt:

Post autor: kaczor tychy »

niepotrzebnie chcesz wydac kase!!! moj rower do streetu wazy prawie 19kg:P a srodek ciezkosci ma prawie przy glowce =] a da sie odwalac duze baniaki i inne tricki. po prostu za niedlugo sie przyzwyczaisz.
gg 3496312
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

PawianBikerlarseny lekkie? Mialem 2 larseny jedna opona ponad 1 kg :|
Ssij pento
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

Sulring zalezy jaka szerokosc. 2.0 wazy kolo 500 gr bodajrze.

A z tym, ze na ciezkim rowerze jest fajnie to ostre pieprzenie. Jest sprawa OCZYWISTA ze na lzejszej maszynie latwiej sie wszystko robi: trikuje, skreca, hamuje, przyspiesza, skacze.

Wiadomo ze wytrzymalosc tez sie liczy, moze i niekiedy jest najwazniesza, ale mi na lekkim rowerze sie jezdzi duzo lepiej i przyjemniej. A mozna zlozyc rower i lekki i wytrzymaly.

Moj fullik wazy 17. Jak dla mnie mozna by go spokojnie o kilogram odchudzic bez utraty wytrzymalosci.
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Sory PawianBiker, pisałem fonetycznie bo mi sie udziela od 'dziecka neostrady' Krulika90 :D

Krulik90, jak chcesz sie skupic i nie stresować to idz najpierw na rower, ale bez harcowania, tylko sie przejedz 'tak o' i nie pij zadnej kawy bo Ci serce wysiadzie, zwlaszcza, ze jestes mlody (dziecko neostrady:D)... odpośc sobie, ja pilem kawe chyba z rok i to była katorga dla organizmu - głupi nałóg, lepiej sie wyspać... nie pije juz od hoho i nie mam problemow z koncentracja:) Pij duzo wody:D No, a po rowerku zrob sobie zimny prysznic:)

Hi men, moze pod góre sie lepiej przyspiesza - ale my mowimy o rowerku do streetu, gdzie przyspieszenie jest mniej istotne:P Pozatym Ty jestes kawał byka wyzszy ode mnie (moze silniejszy) to Ci roznicy nie robi zasadniczo waga:P
Mi w sumie waga nie przeszkadza, nauczysz sie skakac na ciezkim, latwiej Ci bedzie na lekkim - pozatym kondyche bedziesz miał fachową i uścisk dłoni jak drwal:P
yasiuuu
Kontakt:

:)
Krulik90
Kontakt:

Nom dzienki zara ide pokicac :Dna rowerq
yasiuuu
Kontakt:

Krulik90... prosze Cie, uzywaj słownika bo sie płakac chce!!! pisze się DZIĘKI a nie DZIENKI!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! to juz nie chodzi o analfabetyzm tylko o patriotyzm!!! Krzywdzisz innych:D Wsumie to sie dziwie ze sie jeszcze nie odezwał niejaki swistak1989 (czy jakos tak) co czepia sie o wszystko w tekscie... :D
www.feel-free.pl
Krulik90
Kontakt:

Krulik90
Kontakt:

a sram na niego niewerzycie ze jestem dyslektykiem niemoja wina i tak dobrze pisze bo kurwa sa takie stadia tego gowna ze pisza moj przez u otwarte albo ktory sa lolki
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

Krulik90: nikogo nie interesuje czy jesteś dyslektykiem, epileptykiem, alkoholikiem czy innym *likiem. Masz się dostosować do ogółu. A ten ogół chce zrozumiałych wypowiedzi, pisanych po polsku a nie z angielska. 'Zrosumiales jush?'. A jak faktycznie masz problem ze słownictwem, czy ortografią (z którą sam mam wiecznie problemy) to odpalasz MS Word i tam wpisujesz coś co chaiłeś napisać, poprawiasz błędy, a gdy to zrobisz to przekopiuj poprostu treść odpowiedzi. Ot cała filozofia jak dogodzić czepialskim. Nic to nie kosztuje a sam przestaniesz być lolem, który nie przyjmuje krytyki.

[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
Krulik90
Kontakt:

No postram sie
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

yasiuuu rozumiem o co ci chodzi. Ja mowie tylko ze waga ma spore znaczenie dla mnie, w streecie moze faktycznie nie jest wyznacznikiem :P
specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

lekka obręcz do 100 zł =>single track albo rhyno lite ale nie wiem ile waży
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

single track badz jakis dx i se go ponawiercaj:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ODPOWIEDZ