oszust **********

p.iwo
Kontakt:

Post autor: p.iwo »

Bez obrazy ale trzeba być ślepym burakiem żeby w ogóle pomyśleć o zakupie czegoś takiego.200 skoku to to ma ale jak leci w przepaść, a damper widział "braci" DNM tylko na zdjęciach, bo to kiepska podróba.Przekaż bratu żeby poprosił o pomoc w zakupie kogoś kto widział kiedyś prawdziwy rower, bo sobie zrobi krzywdę kupując sam. Powodzenia
niemłody zapaleniec
p.iwo
Kontakt:

Post autor: p.iwo »

Bez obrazy ale trzeba być ślepym burakiem żeby w ogóle pomyśleć o zakupie czegoś takiego.200 skoku to to ma ale jak leci w przepaść, a damper widział "braci" DNM tylko na zdjęciach, bo to kiepska podróba.Przekaż bratu żeby poprosił o pomoc w zakupie kogoś kto widział kiedyś prawdziwy rower, bo sobie zrobi krzywdę kupując sam. Powodzenia
niemłody zapaleniec
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

co za ****** ta rama jest dla mnie ;/ i nie mowie ze ma 200mm wiec o co chodzi?? dasz mi 1500zl na rame ?? nie obrazaj mojego brata ****** bo to ze moze masz wiecej siana ode mnie nie znaczy ze bedziesz mi mowil co mam kupic a dnm byl by do wymiany juz mowilem :/
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

zreszta chcialem rame do zjazdu a nie dropow (moze jakies male) po **** kogos rezasz?? myslisz ze beda Cie za to szanowac?? miej sobie "prawdziwy rower" ja mam to w ***** zreszta temat nie jest ocencie rame tylko o kolesiu na ktorego trzeba uwazac
PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

BikerJG Dokładnie, widzę, że kolega p.iwo nie ma sie juz do czego przyczepić. p.iwo Rodzice cię w domu leją, że musisz pokazywać swoją "wyższość" publicznie ? Trochę szacunku dla innych ludzi.
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

Sprawa wyjasniona i starczy : podajcie sobie ramiona korby na zgode ;]
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

BikerJG, sęk w tym że p.iwoc ma całkowitą rację. Widać że nie masz pojęcia o sprzęcie, skoro chciałeś kupić taką ramę "do zjazdu". Na pierwszy rzut oka widać że to zwykły makrokesz - taniej wyjdzie w żabce kupić cały nowy rower.

Rzucasz się że nie masz 1500 zeta na ramę, ale widać na kasie ci nie zależy skoro byłeś gotów bez zastanowienia wyrzucić w błoto te kilka stówek (sam wiesz ile). W ogóle to trochę kultury, polecam.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no makrokesz nie bo to mielec , koles sciemnial z tym skokiem , tzn z dobrym damperkiem 210mm moze i tyle wyciaga ta rama pomijajac fakt jej wykonania jakosci itp

dajcie juz sobie spokoj bo tylko mordy drzecie a pozytku nie ma ;]
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ