Mam Problem Ze skakaniem:(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam z nogami to samo. Też sie boje panicznie je oderwać od pedałów w powietrzu. Musisz sie przełamywać. A co do hop nowych to trzeba sie do nich chwile przyzwyczajać. Jesli sie boisz jakąś skoczyć, to nie zastanawiaj sie i skacz. bo im dłużej masz pietra i myślisz, że cos sie może niedobrego stać, tym jest mniejsze prawdopodobieństwo, że skoczysz :/ Ja zawsze jak próbuje cos nowego to staram sie to zaliczyć jaknajszybciej. Później jest tylko z górki.
PS: z moimi poprzednikami jest coś nie tak...ale chamiarnia :/
PS: z moimi poprzednikami jest coś nie tak...ale chamiarnia :/
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
hymm drastyk to moze jego rower :P kazdy możę sobie jakoś go nazwać :P:P ale co do pytania to jakby było po polsku napisane to może bym odpowiedział jakbym umiał ale z tego co tu czyta to jakoś nie bardzo idzie znaleść sens...
Antur tutaj nikt nikogo nie gnoi tylko kolega papecużywa dość śmiesznych i niezrozumiałych sformułowań więc takie są tego efekty
i podłączam się do pytania Lisek-Tm: co to drastyk ?? :D
Antur tutaj nikt nikogo nie gnoi tylko kolega papecużywa dość śmiesznych i niezrozumiałych sformułowań więc takie są tego efekty
i podłączam się do pytania Lisek-Tm: co to drastyk ?? :D
papec po pierwsze primo: Co to jest ten pier*****y ''drastyk''??
po drugie primo to jak ty nie umiesz skakać z hopek (tylko z tych swoich czyli okolo 70cm) to jak ty do h*ja chcesz sie tricków uczyć.
po trzecie primo to jak masz drastyka to idź do psycho analityka bo to raczej nie jest normalne. i ty tez nie jesteś normalny raczej albo jesteś tak glupi że nie umiesz opisać jaki masz problem
po drugie primo to jak ty nie umiesz skakać z hopek (tylko z tych swoich czyli okolo 70cm) to jak ty do h*ja chcesz sie tricków uczyć.
po trzecie primo to jak masz drastyka to idź do psycho analityka bo to raczej nie jest normalne. i ty tez nie jesteś normalny raczej albo jesteś tak glupi że nie umiesz opisać jaki masz problem
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt:
Lisek-Tm pisze:AnturMy go nie za pytanie gnoimy. tylko za "drastyka". nieda się odpowiedzieć na jego pytanie nieznając sensu tego pytania. jeszcze raz się spytam: co to jest drastyk?
Tak wiec Wyjasniam dla Ludzi troche Ułomnyc i nierozumiacych:| Ps: umnie kazdy wie co to przynajmniej sie nawet domyslaja myslałem ze mam kontakt z ludzmi na Poziomie:) a nie dziecmi:) Drasty to strach:P inaczej