Na gwalt potrzebna karta rowerowa
-
- Kontakt:
dla mnie to troche dziwne..
co ma jazda w streecie do przepisów ruchu drogowego?
przecxeizgłównie esie jeździ po chodnikach.. przynajmnije ja jeżdże..a na chodniakach jest bezpiecznie.. i po co komu pzrzepisy?i jak to jak jesteś w liceum. i masz minimum 16 lat.. to rodzice nie powinni mieć na Ciebie a z tak duzego wpływu.. przynajmnije ja od 5 klasy robiłem co chciałem i gdzie chciałem. dziwne..:|
co ma jazda w streecie do przepisów ruchu drogowego?
przecxeizgłównie esie jeździ po chodnikach.. przynajmnije ja jeżdże..a na chodniakach jest bezpiecznie.. i po co komu pzrzepisy?i jak to jak jesteś w liceum. i masz minimum 16 lat.. to rodzice nie powinni mieć na Ciebie a z tak duzego wpływu.. przynajmnije ja od 5 klasy robiłem co chciałem i gdzie chciałem. dziwne..:|
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
heh ja karte wyrobilem jak tylko moglem nie pamietam dokladnie, ale zaraz zgubilem i nigdy nie byla mi potrzebna. Ale co za problem. Skaner, photoshop i do przodu. My tak dowody robilismy i nikt sie nie poznal. Oczywiscie policji tego nie pokazuj tyklko rodzicom zeby ci spokoj dali.
mdfkkkka No wiesz dopoki rodzice daja kase to jeszcze maja cos do powiedzenia. Ja tez musze po zmroku ze swiatlami jezdzzic, mimo ze cale miasto jest oswietlone
mdfkkkka No wiesz dopoki rodzice daja kase to jeszcze maja cos do powiedzenia. Ja tez musze po zmroku ze swiatlami jezdzzic, mimo ze cale miasto jest oswietlone
mi kiedys ukradli bika jak chodziłem moze do 5.kl podstawówki ,a w rowerze miałem taką torebke w której miałem zawsze dokumenty i kiedys mi tego bika zwineli:/ Kilka lat jeździłem bez karty rowerowej. Jakies 3 lata temu miałem obóz rowerowy i potrzebowałem karte
A wiec musisz iść do szkoły w której miales wyrabianą karte rowerowa(szkoła podstawowa)
Idziesz do sekretariatu i mówisz ze chcesz wyrobic karte rowerowa ,to ona poszuka w papierach twoich danych i Ci wyrobi :) każda szkoła przechowuje dane od kazdego ucznia do 15lat. Tylko niewiem czy bedziesz musiał za to zapłacic:) bo ja płaciłem 5zł:D
A wiec musisz iść do szkoły w której miales wyrabianą karte rowerowa(szkoła podstawowa)
Idziesz do sekretariatu i mówisz ze chcesz wyrobic karte rowerowa ,to ona poszuka w papierach twoich danych i Ci wyrobi :) każda szkoła przechowuje dane od kazdego ucznia do 15lat. Tylko niewiem czy bedziesz musiał za to zapłacic:) bo ja płaciłem 5zł:D
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
daj spokoj 17 lat masz i chcesz karte?<lol> co ty masz za rodzicow gdzie ty mieszkasz?? nie wiem jak u ciebie ale w z-g niektorzy policjanci widza jak jedziesz po przejsciu albo na czerownym i trafisz na ok smerfa to nic ci nie robi.. co prawda ja raz chodzilem w ta i z powrotem bo czekalem na kumpla i spisali mnie bo podejrzanie wygladalem...<lol> pomysleli ze jakis diler czy co<lol2> jak rodzice nie pozwalaja to jdzil po drogach rowerowych na chodniku albo w lesie...:D
][)) ][_][ \\// ([]) ][_,
prze koles lol
lepiej zrob karte bedziesz znac przepisy i bedzie o jednego debila mniej co jezdzi jak ***** przed samochodami ;]
przepisy trzeba znac, i jezdzic wg nich- pozniej Ci bedzie duzo latwiej zaaklimatyzowac sie w ruchu drogowym jak bedziesz prowadzil samochod;]
chociaz jak masz takie wszczyki z karta rowerowa to samochod dostaniesz jak bedziesz miec licencje NASA ;)
lepiej zrob karte bedziesz znac przepisy i bedzie o jednego debila mniej co jezdzi jak ***** przed samochodami ;]
przepisy trzeba znac, i jezdzic wg nich- pozniej Ci bedzie duzo latwiej zaaklimatyzowac sie w ruchu drogowym jak bedziesz prowadzil samochod;]
chociaz jak masz takie wszczyki z karta rowerowa to samochod dostaniesz jak bedziesz miec licencje NASA ;)
-
- Kontakt: