Amor Dirt, FR w granicach ok. 750 zł
-
- Kontakt:
Surling przestan juz pieprzyc z tym z1 bo to szybciej padnie w fr niz chociazby dj ... gorne lagi pojda sie jebac przy niedolocie konkretnym korona popeka i podkowa tez ... ja bym bral shermana albo z1 fr3 tego nowego ... oby na sztywna os i bedzie spoko a co do pracy ... moze i ma lepsza ale wole miec zeby i amora ktory pracuje gorzej niz piekna prace i jedzenie przez slomke
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Każdy tutaj ma odmienne zdanie na temat danego amorka. Znajdą się tacy którzy wspólnie jeden chwalą, ale i w mig pojawia się opozycja. Dlatego, myśle że bede kierował się raczej intuicją własną czy silną sugestią sprzedawcy, zważając na podstawy takie jak stan wizualny czy techniczny, dalej nie zgłębiając - bo i po co? Wybierał bede z ''trzech firm sztandarowych'' - odrzucając outsiderów ;D To powinno wystarczyć.
Nie mam jakiejkolwiek koncepcji. Pike - cholernie drogi. Psylo - nigdzie znaleźć nie można stosunkowo taniej używki. Flick - przy mojej wadze 80 kg sprężyny do wymiany - dodatkowe 130 zł - a tu już za dużo.
Myśle ze bede się tutłał z myślą 'jaki fork zasili moją maszyne' do momentu kiedy budżet będzie dostatecznie silny aby stawić czoło sprzedawcom częsci rowerowych.
That's all, folks.
Nie mam jakiejkolwiek koncepcji. Pike - cholernie drogi. Psylo - nigdzie znaleźć nie można stosunkowo taniej używki. Flick - przy mojej wadze 80 kg sprężyny do wymiany - dodatkowe 130 zł - a tu już za dużo.
Myśle ze bede się tutłał z myślą 'jaki fork zasili moją maszyne' do momentu kiedy budżet będzie dostatecznie silny aby stawić czoło sprzedawcom częsci rowerowych.
That's all, folks.
Hmmm no fakt ale w fr ci 100-130 tez starczy zpewnoscia.Jak chcesz moj kumpel ma teraz do sprzedania marcoka 99 na pelnym spasie z qr20.Tam mozesz sobie bez problemu zrobi miekki na fr i twardszy na Dj Steet.A wiem ze DJ pekaja wiec lepiej sie zastanow czy lepiej miec amora gdzoe KAZDA czesc wymienisz Czy cos co peknie i do kubla tylko.
Ja mam jak na opisie widac i ma taka prace ze szok i nic sie niedzieje.
P.Z.D.R.o
Ja mam jak na opisie widac i ma taka prace ze szok i nic sie niedzieje.
P.Z.D.R.o
http://www.pinkbike.com/photo/2941294/
-
- Kontakt:
Naprawde, opinie są tutaj diametralnie różne, a jakby ;) Jedni chwalą stare Marcoki, inni polecają nowsze argumentując wytrzymałością - do czego i tak znajdą sie przeciwnicy, jeszcze inny polecają Shermany - potykając sie jednak o liczne niepochlebne komentarze ;] Takiego metliku jeszcze nie miałem ~_^
Z całym szacunkiem - myśle że wiekszość udzielających rady (nie wszyscy!) - to poprostu teoretycy. Tyle.
Z całym szacunkiem - myśle że wiekszość udzielających rady (nie wszyscy!) - to poprostu teoretycy. Tyle.
starsze marcoki sa/byly mocne bo jezdza do teraz, czyli trzymaja 5-6 lat. To bardzo duzo. Nie wiem czy taka z1 99 jest slabsza czy mocniejsza od np nowego dj'a, pewnie nie. Napewno jest tez mniej sztywna.
Ludzie dlatego je polecaja bo sa relatywnie tanie i jesli sa w dobrym stanie to bardzo dobrze dzialaja. Super sprawa jest tez to ze mozna sobie wymienic np podkowe czy buster a nie pol amora.
Ludzie dlatego je polecaja bo sa relatywnie tanie i jesli sa w dobrym stanie to bardzo dobrze dzialaja. Super sprawa jest tez to ze mozna sobie wymienic np podkowe czy buster a nie pol amora.
-
- Kontakt: