Marsz przeciw Lepperowi i Giertychowi
Szczerze mówiąc jak patzre na rząd w tym składzie jakim jest to mi sie rzygać chce. Nie będę prorokował, ale jak dla mnie to długo nie pociągnie, a osoby takie jak wymienione w nazwie topicu nie poproawią sytuacji w karaju wcale. Ale czas pokaże...
Co do tej młodzieży...a my popieramy gejów, pedałów itp? NIE MP to rozwrzeszczane bydło, które do tgo ma zjebane poglądy. My moze nie zachwujemy sie super, ale oni z każdą demonstracją sięgają dna...
Co do tej młodzieży...a my popieramy gejów, pedałów itp? NIE MP to rozwrzeszczane bydło, które do tgo ma zjebane poglądy. My moze nie zachwujemy sie super, ale oni z każdą demonstracją sięgają dna...
http://dhcyc.pinkbike.com
w poznaniu jest cos podobnego organizowane:
Zieloni 2004 oraz Stowarzyszenie Lepszy Świat
>
> zapraszają na DEMONSTRACJĘ przeciwko objęciu przez Romana Giertycha
> Ministerstwa Edukacji
>
> kiedy?
> 13 maja, sobota, godz. 12.00
> gdzie?
> Stary Rynek, pod pręgierzem
>
> W programie:
> happening niezależnych artystów
> wiec
> odczytanie listu otwartego
>
> Nie chcemy wychowania młodzieży w duchu skrajnego nacjonalizmu,
> nietolerancji i ksenofobii. Nie chcemy, by ministrem edukacji był
> człowiek kultywujący najczarniejsze tradycje przedwojennej endecji.
>
> Organizatorzy:
> ZIELONI 2004 POZNAŃ
> Stanisław Sikora 508 966 667 stachu180@wp.pl
> STOWARZYSZENIE LEPSZY ŚWIAT
> Marcin Janasik 508 646 222 stowarzyszenie@lepszyswiat.org.pl
>
PRZYJDŹ!
PODAJ DALEJ!
luk4szm
Daniel Obnizanie podatkow nic nie daje. A tylko marne wiesniaki mysla tak o Ci sa dobrzy bo zaplace pare zlotych mniej podatku. Kraj powinien pomagac rozwijac sie ludziom bogatym. Bo bogaci ludzie maja pieniadze i chca je wydac. Jak ej wydaja to inni tez maja pieniadze. I wtedy jest dobrze. A teraz bedziemy krajem gdzie wszyscy sa biedni i religijni. Czyzby srendiowiecze? A masz popieram!
Ssij pento
wiem ze nie na temat i wogóle ale pedalstwo to powinniśmy tępić a psiarnia powinna nam w tym jeszcze pomagać . Jestem staroświeckim nietolerancyjnym homofobem i nie mam zamiaru tłumaczyć swojej dzieciarni w przyszłości : dleczego dwóch panów ?, dlaczego dwie panie ?
To jest Polska a nie jakaś sćpana Holandia ;)
idz czlowieku do kosciola i pomodl sie troche...Jozef pisze:wiem ze nie na temat i wogóle ale pedalstwo to powinniśmy tępić a psiarnia powinna nam w tym jeszcze pomagać . Jestem staroświeckim nietolerancyjnym homofobem i nie mam zamiaru tłumaczyć swojej dzieciarni w przyszłości : dleczego dwóch panów ?, dlaczego dwie panie ?
Daniel rany boskie czytales Ty ich program wyborczy?przeciez to sie kupy nie trzymalo!!obnizenie podatkow,ale zwiekszenie wydatkow na opieke socjalna-JAK?oglaszali ze beda ciac wydatki na administracje panstwowa a co mamy?budzet kancelarii prezydenta ma poszerzony budzet o kilka mln zlotych w stosunku do zakladanego.BEZ JAJ!!!!to jest jakas paranoja!do tego-sami glosowali jakis rok przed wyborami za podniesieniem podatku dochodowego dla osob najwiecej zarabiajacych-a w programie zakladali (i tylko zakladali) jego obnizenie-to po **** glosowali za podniesieniem?dalej-3mln mieszkan.buahahahaha jakies zarty chyba....dalej-bodajze dwa lata temu niejaki Kaczynski pial z sejmowej trybuny ze Lepper to przestepca i zamiast na sali sejmowej powinien siedziec w wiezieniu.a gdzie siedzi dzisiaj?w fotelu v-ce premiera obok kaczora.no do ***** gdzie tu kosekwencja?
aa i jeszcze-zdaje sie ze ich pomyslem bylo ze osoba posiadajace prawomocne wyroki karne nie moze pelnic wysokich funkcji pulbicznych.ile ma Lepper prawomocnych wyrokow karnych?2?a cywilnych?chyba ze 3...zycze powodzenia...ale i tak wszystkiemu winne jest PO :].
Daniel-nie zgodze sie z Toba.
P.S.NIKT z mojej rodziny na kaczory nie glosowal.
aa i jeszcze-zdaje sie ze ich pomyslem bylo ze osoba posiadajace prawomocne wyroki karne nie moze pelnic wysokich funkcji pulbicznych.ile ma Lepper prawomocnych wyrokow karnych?2?a cywilnych?chyba ze 3...zycze powodzenia...ale i tak wszystkiemu winne jest PO :].
Daniel-nie zgodze sie z Toba.
P.S.NIKT z mojej rodziny na kaczory nie glosowal.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
wd40 , stary ja nie wnikam czy ty ich tolerujesz czy nie . Ja osobiście brzydze się pedałami i jestem homofobem ( tak to się teraz chyba nazywa ) i nie boje się o tym mówić to moja opinia . Z tym tępieniem to może i przesadziłem ale wystarczy na nich spojżeć i obczaić ich zachowanie na tych wszystkich kolorowych paradach . Skoro nie mają szacunku do siebie to nie zasługują na niego tym bardziej od osób trzecich , no ale może się myle .
Radia M nie słucham bo za mało punk rocka puszczają ;)
sory za błędy
Radia M nie słucham bo za mało punk rocka puszczają ;)
sory za błędy
piotrex Ty powinienes byc prezydentem... albo chociaż dzielnicowym:D
Ponoc w Krk tez ma byc jutro marsz przeciwko Gierkowi(Giertychowi) i Lepperowi... chyba 12 pod ratuszem? tak cos slyszałem...
no wkazdym razie, widze, ze ludziska znowu poruszaja tu temat który był maglowany podczas wyborow prezydenckich - wszystcy po sobie pojechali, PO i PiS... powtorka z rozrywki:|
Ponoc w Krk tez ma byc jutro marsz przeciwko Gierkowi(Giertychowi) i Lepperowi... chyba 12 pod ratuszem? tak cos slyszałem...
no wkazdym razie, widze, ze ludziska znowu poruszaja tu temat który był maglowany podczas wyborow prezydenckich - wszystcy po sobie pojechali, PO i PiS... powtorka z rozrywki:|
www.feel-free.pl
chcialem Was poinformowac ze wlasnie zakonczyl sie marsz przeciwnikow giertycha i lepper (kaczorom tez sie dostalo).pochod obszedl rynek,przeszedl grodzka pod urzad miasta,a nastepnie wrocil bracka na rynek,znowu go okrazyl i udal sie pod kuratorium oswiaty.jesli dobrze slyszalem to o 14 pod ratuszem ciag dalszy pochodu.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu