POCZTA
-
- Kontakt:
R@F@Ł Hehe-na poczcie to oni od Ciebie chętnie niepotrzebne opakowania wezmą za darmoche.Ja ostatnio zostawiłem stare opakowania to się babki ucieszyły.
A taka folia to u nas jest w Castoramie.No i oczywiście najlepiej pakować samemu.Czasem paczka z taką folią jest 2 razy większa, ale warto-sprzęt nienaruszony.
A taka folia to u nas jest w Castoramie.No i oczywiście najlepiej pakować samemu.Czasem paczka z taką folią jest 2 razy większa, ale warto-sprzęt nienaruszony.
MaxDamageDA, ale moge Ci potwierdzic, ze zostal wyslany, wiec kiedys w koncu przyjdzie...
czekalem kiedys na sprezyne wdo dampera, ktora wyslana byla priorytetem 14 dni !!
od tamtej pory wole doplacic i poprosic o wysylke DHL-em, sam tez wole wysylac dhlem. Paczka priorytetowa kosztuje w prawdzie 16PLN zamiast 8, ale nadana o 16 w gdansku dochodzi na 12 nastepnego dnia do Rzeszowa. i nie ma, ze zginie, co w przypadku Poczty Polskiej niestety sie zdaza...
czekalem kiedys na sprezyne wdo dampera, ktora wyslana byla priorytetem 14 dni !!
od tamtej pory wole doplacic i poprosic o wysylke DHL-em, sam tez wole wysylac dhlem. Paczka priorytetowa kosztuje w prawdzie 16PLN zamiast 8, ale nadana o 16 w gdansku dochodzi na 12 nastepnego dnia do Rzeszowa. i nie ma, ze zginie, co w przypadku Poczty Polskiej niestety sie zdaza...
Heh no nie wiem macie jakiesp rzykre przypadki. Ja nie raz wyslalem cos ledwo zapakowane i przychodzilo dobrze. Albo rame w sadzona w karton ktora w nim latala jak wor kartofli. Albo praktycznie caly rower wsypany luzem do pudla i nic nie bylo uszkodzone. wiec chbya macie jakiegos strasznego pecha.
Ssij pento