Rowerek na NS Bitch
model3100 Stary, nie jest to podejrzanie tanio tylko po prostu taniej. Być moze że gość prowadzi na przykład sklep rowerowy z asortymentem 7anny i powiedzmy kupuje je za pół ceny od dystrybutora (albo i taniej), sprzedaje przez internet nie płacąc podatku. Normalne, a atrakcyjna cena przyciągnie łatwiej klienta.
-
- Kontakt:
dobra widze ze po wstawieniu cen musze ianczej proponowac:D:D
patrz ta kiera i mostek fsa uzywka 120zł kiera:O?? bez sensu lepeij nowa pure kupic albo bad mame, tak samo mostek bym dal moto, opony no to bez kometarza, za duzo hajsu na nie dasz a zadowolony nie bedziesz, korba i pakiet, jak dla mnie lepiej kupic reborna cobre co sam uczynie do mojej suki taniej i masz fajna korbe do streetu z biegiem czasu wymienie zebatke na mniejsza i z guardem i bedzie si, dąłbym nowe stery pigi na kulach i tyle nie ufam sterom które bykly uzywane jak zmienialem ramy do kazdej dawałem nowe stery, juz sie raz na tym przejechałem i pewnie dlatego.
model3100 mozliwe ze pod koniec tego tygodnia beda w polsce ramy:D
tego co sie zaczyna jutro(pon)
gadałem z kolesiem z 7anny i tak powiedzial wiec szykuje kase na suke:P
patrz ta kiera i mostek fsa uzywka 120zł kiera:O?? bez sensu lepeij nowa pure kupic albo bad mame, tak samo mostek bym dal moto, opony no to bez kometarza, za duzo hajsu na nie dasz a zadowolony nie bedziesz, korba i pakiet, jak dla mnie lepiej kupic reborna cobre co sam uczynie do mojej suki taniej i masz fajna korbe do streetu z biegiem czasu wymienie zebatke na mniejsza i z guardem i bedzie si, dąłbym nowe stery pigi na kulach i tyle nie ufam sterom które bykly uzywane jak zmienialem ramy do kazdej dawałem nowe stery, juz sie raz na tym przejechałem i pewnie dlatego.
model3100 mozliwe ze pod koniec tego tygodnia beda w polsce ramy:D
tego co sie zaczyna jutro(pon)
gadałem z kolesiem z 7anny i tak powiedzial wiec szykuje kase na suke:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
most nowy kosztuje 380 a ja go mam za 120(odwrotnie napisalem cena co do mozstek/kier teraz jest dobrze)co do sterów to jezdzilem tylko ja na nich wczesniej ale chyba bede musial wymienic niby maszyny za 160zł a tu cos w nich puka. Co do korby to postanowilem skonczyc z eksperymentami i zaufac znanemu produktowi, ale niestety już ja mam.
...
PawianBiker ta już w tym tygodniu? I ja mam z ns'a zamówione znaczy wpłaciłem 2 banie zaliczki an bitcha z tej promocji lotniczej. Jakby była pod koniec tego tygodnia to jestem w raju. Jeszcze tylko żeby szybko kółko z rowerowego.com mi przysłali :|
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
kurwa problemy macie, bich w hurcie stoi kolo 600, to mozna sobie pozwolic na opuszczenie z ceny sugerowanej, ja wszystko kupuje po hurcie, i mam rower kolo 15% tanszy. Rower dobry, ******* korby rurkowe, alu kute jest teez dobre, rurki, rower napewno da rade, pewnie bedzie wiecej jezdzil nil latal.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Wszystko pieknie ale ta korbe sobie daruj ;) Serio masz 50% szans ze nie bedzie miala luzów na wielowypuście. Lepszy jw cholere oklepany Hussefelt :|PawianBiker pisze:dobra widze ze po wstawieniu cen musze ianczej proponowac:D:D
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Ja pracuje w sklepie rowerowym i tak się nie robi.model3100 pisze:aj tam takie gadanie. Tylko oczywiście mówisz że chodzi po 600zł ale nie byłbys w stanie załatwić bitcha za 600zł? Jak jesteś w stanie załatwić bitcha nówke za 600zł to pisze się. Podać Ci adres wysyłki?
Ja mogę mieć komponenty po opodatkowanej kwocie zakupu przez sklep, ale tylko dla najbliższej rodziny a najlepiej tylko dla siebie.
Nie dość że to nie ma sensu to byłoby nie wporządku.
-
- Kontakt:
tak? cholera bo mysle co za korbe tam wsadzic tylko zeby tak wyszlo do ok 250zł support i korba:DPedro 47 pisze:Wszystko pieknie ale ta korbe sobie daruj ;) Serio masz 50% szans ze nie bedzie miala luzów na wielowypuście. Lepszy jw cholere oklepany Hussefelt :|PawianBiker pisze:dobra widze ze po wstawieniu cen musze ianczej proponowac:D:D
bo ta bmxowa mi sie wydaje odpowiednia, a jak sie mocno skręci to chyba nie powinno byc luzów, u kuzyna co prawda w korbie eastern bike'a bmxowej nie bylo takich problemów wystraczy mocno skrecic i tyle..
pozdro.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
Manitou Travis
24 cale