Dm24 czy Supra MT
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
Sorry ze pytam.. Ale moze sie to troche glupie wydawac bo juz troche bylo.. a mimo wszstko nie wiem co robic.. Znaczy jest tak.. Bede sobie skladal kola i zastanawial sie nad obreczami, ktore bede wykorzystywal skaczac po roznych murkach, hopkach, schodkach itp.. Najprawdopodobniej wybiore albo alex rimsy dm 24 albo supre mt, a jakby jakis cud sie zdarzyl to dx32... I teraz mam pytanie.. Supra MT jest pod tarcze i czy daloby sie zalozyc do niej zwykle v-breaki ?? Ja za bnardzo sie nei znam.. dlatego sie pytam, bo jezeli sie tych vkow nie da zalozyc to koszt roweru wzrosnie troszke ze wzgledu na cene tarczowke.. Jak byscie mi poradzili zrobic ? Ktora obrecz wybrac ? Z gory dzieki za porady :)
Ale panie i panowie czy mi się tylko zdaje czy Supra MT jest pod 20 cali i pod 24 cale ?? ja się ciesze bo mam 24 cale ale jak coś to wole uświadomić nieświadomych którzy mogą później żałować, bo jakoś tak nie chce mi się wierzyć że nagle wszyscy się przesiadają na koła 24 z fałbrejkiem :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180