Rower do XC -Wypowiadajcie sie

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

za rama pod 1" to nic do niej sensownego nie wlozy
www.mm-foto.pl
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

wookie85 1 1/4cala - takie wieksze od OverSize... tzw.super oversize... poza tym są na to sposoby;) reduktory...
www.feel-free.pl
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no ale to juz jest historia ta rama , poprostu za stara zeby na tym cos sensownego skladac ;]
www.mm-foto.pl
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

prawda co do nakamury ..

a co do xc ... kojarzy mi się to raczejz jazdą wyczynową, jakieś zawody czy coś, no to jednoznacznie stawia się tu na masę sprzętu, a tak jak pisałem w poprzednim poście żeby kupić przyzwoite wagowo części nie trzeba wyrzucać dużej ilości kasy

co do amosia to wookie85 ma świętą rację ... starszy judas będzie idealnym rozwiązaniem, poszukaj czegoś w przyzwoitym stanie (koszt około 200-250 złotych), ktoś wspomniał o obręczach ACE 18 alexa ... zdecydowanie polecam, w miarę lekkie, przy czym mocne no i tanie!
klamki to avid sd7, nowy komplet wyrwałem na allegro za 84 zetka ...( nie polecam starych klamek srama bo są z tworzywa i dosyć się gną ). oponki ... schwalbe black jack cena około 35 zeta, niskie opory toczenia a przy okazji dają radę w terenie. wookie85 wspomniał o kasecie srama 5.0 i to chyba najlepsza opcja jeśli chodzi o kasety.

to narazie tyle :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Hmm Ja bym wziol caly osprzet Srama x-7. Korba
Truvativ FireX SL Mostek XR kiera risebar. Heble deorki 525 albo jakies hfx tak jak piszesz. Ramke wsadz obojetnie jaka ;] Dla mnie ramka jak ma do xc w maire ok katy to juz obojetnie jaka jest. I takn ie odczujesz tej wagi zbytnio. Kolka wez sobie podobne jak mam ja na sprzedaz. Bo poco Ci scianki pod v-ki jak chcesz tarcze. mowie tu o Rigida taurus 2000 piasty deore 526 i szprychy mach. Za kolka zaplacilem 300 zl. Wiec cena dosyc lajtowe, a sa lekkie i dlugo wytrzymaja. (jak chcesz mgoe je sprzedac :D:D:D bo juz nie nie skladam bike do xc noweczki !!! :D)
Ssij pento
ODPOWIEDZ