I co z tymi noclegami??? Jak cos taniego tez sie pisze...
Ta hopa na stronie dh-bydgoszcz.prv.p gdzie sa palety dostawione to ile metrow ma dziura bo ostro wyglada bardo????????l
POzdro dla wszystkich!!!!
jedni mowia ze 6m, drudzy ze 5m, ja stawiam na 5.50-5.80, oczywiscie palet nie bedzie na zawodach, bo palety to cieniaki sobie dolozyli bo sie bali :-)
w zasadzie to mieli je oddac ale nikomu sie nie chce%-)
naczo, zadzwon do zespolu szkol odziezowych-polecam, mieszkam 200 m. od tej szkoly, na trase moglibyscie jezdzic ze mna, 10 min jazdy, i nikt was nie skroi :-)
Zabor wielkie THX dla Ciebe za troskę o przyjezdnych z Gdyni :) Jakoś jutro zadzwonie... a jeżeli chodzi o filmik to HCFR.pl stoi dla was... eee tym jak to się mówi.... otworem :P. Jak coś, podrzućcie jakoś filmik a nasz czarnuch wylezie z czyjejś miszeczki z ryżem i zajmie się dystrybucją waszego filmu :)
naczo dzieki za udostepnienie miejsca na stronce ;][ najpierw musze ten smieszny filmik zgrac :)
zabor zrobiles sensacje na osiedlu :P wszyscy o tobie mowia...a Bakawa powiedzial ze to ja sie polamalem :P
duo - przywiez ten film bo mnie szlag trafia, dzisiaj jeszcze mnie karetka do szpitala wziela bo nie moglem oddychac, bo sobie obilem pluca i mi zalozyli inaczej gips, wyslalem wojtkowi foty, pozdrow wszystkich, ja tam jeszcze wroce hehe
no foteczki niedługo laduja na stronie bo dosyc ciekawa ta gipsowa zbroja,to chyba jakis nowy model dainese ci zalozyli:P szybkiego powrotu do zdrowia, co do plotek to słyszałem o jakims urazie głowy nawet no ale co tam:P 3 maj sie
slyszalem ze chlopoki sie teraz boja skakac?? chlopaki bez przesadyzmu, pierwsza chope jaka skocze to bedzie ta na ktorej sie rozwalilem, przeciez to jest light:-)
a wybiera sie moze do bydzi ktos z okolic tychów? katowice itp.? nie wiem co to wogole za miasto, jak przyjdzie co do czego to kazdemu mama nie pozwala jechac:/:P ja zaraz wyjezdzam w góry więc znowu mnie nie bedzie:( jeśli znajdzie sie ktos chętny na wyjazd to smsa na 695580104 z jakiejs bramki a ja postaram sie oddzwonic i ustalimy szczeguły. pozdrawiam