[PSZCZYNA] CMP + Manitou Splice...
-
- Kontakt:
!^_BYKU_^! jak byś nie zauważył to ten album na pinkbike jest założony przez Ksywe czyli właściciela tegoż bika. Nie wiem czemu nie ma go już pare dni w szkole więc może odnalazł rowerek :D nie widziałem sie z nim kilka dni.
A nie wiecie może czy da sie jakoś sprawdzić kiedy to zdjęcie dodano ?
A nie wiecie może czy da sie jakoś sprawdzić kiedy to zdjęcie dodano ?
mam bmx`a i choi !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
witam wszystkich jako osoba ktorej zginow ten ze rower oglaszam iz rower sie nie znalazl jadnak ze jesli chodzi o sprawe z zdjeciem , tak zamiescilem je nie dawno z powodu ulatwienia identyfikacju znajomym ktozy pomagaja w odnalezianiu rowera.
mam nadzieje ze wam ta fotka takze pomoze licze na wasz wklad w poszukiwaniach napewno sie odwdziecze jesli uda nam sie go znalesc.
Jest juz pierwszy krok widziano rower podbno w bielsku, wiec to juz cos...
thx z gory wszystkim
mam nadzieje ze wam ta fotka takze pomoze licze na wasz wklad w poszukiwaniach napewno sie odwdziecze jesli uda nam sie go znalesc.
Jest juz pierwszy krok widziano rower podbno w bielsku, wiec to juz cos...
thx z gory wszystkim
bike is better that girls
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view& ... 103813#top
a oto link do zdjecia brakuje tam napinacza z truwativa i tarczy hayesa 203mm z przodu :D
a oto link do zdjecia brakuje tam napinacza z truwativa i tarczy hayesa 203mm z przodu :D
bike is better that girls