Sezon na kaczki...

bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

a dlaczego mozemy miec w domach noze? przeciez moglibysmy nimi kogos zabic?
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

bartec wsumie to suszarką do włosow też można zabić kogoś. wsumie to nic niepowinniśmy posiadać.
mikael napisałeś wcześniej że tego co zrobią dobrego nikt nienagłaśnia. otóż moim zdaniem niema czego nagłaśniać, bo tak powinno być, dio nich należy rzadzić dobrze, wiec to że im się coś uda to jest w 100% normalne. ja szanuje twoje poglądy, i wsumie to sam niewiem na kogo bym zagłosował. pzdr.
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

[quote="Lisek-Tm"]mikael jeśli niewiesz co to komunizm to mówisz że był zły. otóż komunizmu nigdy niebyło, to była tylko ideologia marksa i engelsa. To co nazywamy komunizmem to był Totalitaryzm. Komunizm (wdłg marksa i engelsa) jest idealnym systemem, tylko że jest niemożliwy do zrealizowania. więc niep*erdol że komunizm był zły.

Nie można jednak powiedzieć, że był ideologią dobrą...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

mikael pisze:lisek a cos ci przeszkadza wychowanie patriotyczne? jak u mnei na lekcji koles od wosu sie pyta czy komunizm był zły a tylko trzy osoby mowia ze tak to jest ok? to znaczy ze patriotyzm jest głeboki, przejmujacy, swiadomy etc? neich to sobie wprowadzaja, mi to zupelnie nie przeszkadza..kazdy nauczyciel CI powie ze z tymi przedmiotami nie jest najlepiej w skzole. A co do samego giertycha to jeszcze nic zlego nei zrobil, a wszyscy ludzie w MEN od 1989 r to była banda nieudacznikow, popluczyny ze zwycieskich partii z ktorymi nikt nie mial co zrobic. Widzial ktos program giertycha? na pierwszym miejscu walka z przemoca, narkotykami, patologia w szkole- tylko tego jakos nikt nei naglasnia. Ja tez go nie lubie, tak jak całej LPR ( na czele z "sieg heil" Wierzejskim [tylko ta dupa z MW jest nawet fajne:P]) tak samo jak samoobrony itp, ale forescie guma- z całym szacunkiem nie obrazaj innych jak masz tylko taka ochote, bo glosowanie na PiS dalej nei daje mi poczucia ze jestem kretynem, i pewnie sie to nei zmieni. A z całym szacunkiem, Twoja opinię mam w dupie:]
Ty nic nie rozumiesz człowieku...
Nagrywarki to tylko jedna ze spraw, a jakie praktyki stosuje twoja ulubiona partia i jej chorobliwie zakochany w sobie prezes oraz jego brat, widzimy wszyscy na co dzień...

Poza tym ja do tej pory jeszcze nikogo nie obraziłem, a twoje zdanie, że moja opinię masz "w dupie" tylko potwierdza, że na pis głosowali ludzie tak samo radykalni jak sam pis, który mimo deklaracji swoich liderów o Polsce sprawiedliwej, robi z Polski PRL XXI wieku z cenzurą i protekcją, dopasowując kraj do własnych kaprysów i upodobań.

Niedawno w internecie pojawił się mały, ale tresciwy obrazek, który według mnie bardzo trafnie podsumowuje cały nowy rząd, jego działania i zapędy:

http://s04.picshome.com/view.php?image= ... alecha.jpg

A co do tego, że masz moja opinię "w dupie" to powiem ci tylko tyle, że robisz taki sam błąd jak rząd, bo z opiniami innych powinienes się liczyć tak jak inni liczą się z twoimi. Ty jednak podobnie jak twój ukochany PiS jesteś zbyt nadasany i nikomu przeciez nie możesz przyznac racji prawda?
Idź posłuchac jedynego słusznego radia, albo pooglądaj jedyną słuszną telewizję i dalej bądź dumny z faktu, że jesteś jednym z tych dzięki, którym mamy władze, które podzieliły społeczeństwo na lepsze i gorsze...

Tylko w Polsce mogło dojść do takiej sytuacji kiedy partia o nazwie Prawo i Sprawiedliwość wchodzi w koalicje z wielokrotnie sądzonymi i karanymi, jawnymi kryminalistami jak Lepper, który zajmuje wazne funkcje państwowe...
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

nie czytałem wszystkiego, bo mi się nie chce, ale u niektórych wychodzi typowa mentalność Polaka: "Ja plaszcze dupe i i tak wszystko mi się należy." Same dzieci na tym forum.

ludzie wychowanie patriotyczne jest w praktycznie każdym cywilizowanym kraju, więc czemu w Polsce ma go nie być? Cieszcie się, ze wam nie każą się uczyć tańców regionalnych jak we Francji np.

a co do ustawy o nagrywarkach to jest niemożliwe, żeby przeszła, ale przerażający jest fakt, że jakiś cep w ogóle to wymyslił :?
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
forest guma
Kontakt:

I o to mi własnie mi Breeder chodziło, a gorszy jest fakt, że takich jełopów jest więcej.

Pomysły nowego rządu i niektórych polityków ogółem (nie zwiazanych z rządem) zaczynają przypominać te, które rodzą się w społeczeństwie amerykańskim, niedługo w niektórych województwach zabronione będzie jedzenie parówek w miejscach publiocznych po 14:30, a na kazdej butelce będzie instrukcja jak ją odkręcic...
Lisek-Tm
Kontakt:

forest guma jednoznacznie niemożna stwierdzić. ale że był złą to też niemożna.
Breeder ok, wychowanie patriotyczne może być, ale nie zeby byly z tego oceny, taksamo z religi niepowinno być ocen, powinno się iść na lekcje i po sprawie. To że ktoś głosował na PiS nieoznacza że jest głupi, skoro to zrobił to znaczy że mial jakieś argumenty za tym (ja takowych niewidze). ja osobiście też nielubie PiS, ale nie zeby potępiać głosowanie na nich. pzdr.
forest guma
Kontakt:

Jeżeli ktoś zagłosował bez choć pobieżnej znajomości programu to nie można powiedziec, że miał jakiekolwiek argumenty do głosowania na jakąkolwiek partię...

A mogę się założyć, że 70% naszych głosujących rodaków gówno te programy obchodziły, a głosując kierowali sie oni jedynie osobistymi odczuciami co do samych startujących w wyborach...
Nikt nawet nie chce wiedziec co czyj sztab wymyslił, a potem jest ogólne biadolenie i narzekanie, skoro wymagamy od polityków bycia ideałami to sami bądźmy bez zarzutu i przygotowujmy sie do wyborów jak należy.
Wtedy w razie czego będzie wiadomo, że to politycy dali dupy, a nie wyborcy...
Breeder
Kontakt:

Lisek-Tm a co Ci tak przeszkadzają te oceny z religii? To się do średniej i tak nie liczy. Mi nie przeszkadza to, że przy średniej 5.36 będę miał dopa z religii na świadectwie. Korzystam z tych lekcji, ponieważ można na nich odrobić inne zadania domowe i jakoś nie płaczę, gdy dostane 1.

A z wych. patriotycznego powinny być oceny. To jest tak jak z Panem Tadeuszem. Mimo, że jest idiotyczny to trzeba go przeczytać i gdyby nie to, że czyta sie go w szkole to i tak bym po niego sięgnął, bo wypada. A taki przedmiot jak wych. patriotyczne zrobi z Ciebie, nie tyle Polaka, co po prostu człowieka. Na dobre Ci wyjdzie jeśli poznasz kilka dodatkowych, stricte polskich tekstów, mimo że pewnie będą idiotyczne. Po prostu wpłynie to pozytywnie np. na Twoją erudycję.

I może nareszcie spadnie ilość analfabetów w naszym społeczeństwie, bo to jest wkurzające, jak ktoś np. mówi "poszłem".
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Breeder Na umiejetnosc wypowiadania sie nie wplywa ilosc przeczytanych ksiazek. Ja w swoim zyciu (wstyd sie przyzanc) przeczytalem bardzo malo ksiazek, wiekszosc z nich to fantastyka, a obowiazkowych lektur moze z 3. Po prostu nie lubie czytac... Mimo wszystko umiem sie jakos wypowiedziec nie robiac 15 bledow w kazdym zdaniu (fakt faktem, robie ich troche ale jak czytam jakiekolwiek forum to czuje sie dowartosciowany). Troche nie chce mi sie kombinowac jak nie dostac szmaty z kolejnego przedmiotu, a wlasciwie nie chcialoby mi sie, gdyz w tym roku zakonczylem edukacje w szkole sredniej :) Mysle, ze to czy ktos umie sie wypowiedziec zelezy glownie od wychowania i to czy rodzice nie sa tzw. prostymi ludzmi.
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

bez komentarza :/
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

teraz kupując kompuer obojenie jaki czy taku dupny czy laptop zawsz jest nagrywara, ale żeby lepać plyty na masową skale to njei da rady za bardzo....
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Breeder
Kontakt:

wd40 pisze:Breeder Na umiejetnosc wypowiadania sie nie wplywa ilosc przeczytanych ksiazek.
pierwsze słysze :| każda książka, nawet najgłupsza, poszerzy zasób twojego słownictwa i sprawi, że będziesz robił mniej błędów, tylko może nie zdajesz sobie z tego sprawy.

To wcale nie oznacza, że jeśli się nie czyta, to jest się ******.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

jasne, ale nigdy nie zrobisz z wiesniaka (bez urazy, wiadomo o jaki typ czlowieka mi chodzi) osobe o retorskim zacieciu :)
Lisek-Tm
Kontakt:

Breeder co do tego dopa z religi to mi własnie przeszkadza bo to jedyny mój dop. ale trudno. pozatym jak nieznam 5 przykazań koscielnych a mnie pyta, to można kurw*cy dostać. hehehehe
Breeder
Kontakt:

źą dop z religii to jedyna moja ocena niższa niż 5 i co? leję na to, bo to nie świadczy o moim wykształceniu, tylko o mojej wierze.

wd40 no to zrozumiałe, ale nie chodziło mi o aż tak skrajne przypadki :)
.;michal;.
Kontakt:

Post autor: .;michal;. »

ODPOWIEDZ