[ZOBACZ WARTO]Nowe Zjawisko Rowerowe
troche mnie to wkurwia, najbbardziej jak ktos wyskakuje mi z taczkensem ze skokiem 2x150 przerzutki, hample niewiadomo jakie itp, gada, ze niewiadomo jaki kozak jest na gorkach, no to jade sie z nim przejechac- ja rdzenny stretowiec bez zadnych przezutek, z jednym vbreakiem, i na sztywnym widle, i taki amant wymieka przed pierwszym zakretem. Oczywiscie mowa to o lokalnej braci, na nizinie-male gorki, bo w gorach to sobie niepojezdze.
A co do marnowania sprzetu za grube dolce to szczerze mnie to pierdoli, jego hajs, jego sprawa, oO jeszcze mnie wkurwiaja jak gdzies mi podjezdza na streecie koles na rowerze za 345426892385620 i niepotrafi zrobic bunnyhopa, rower iście streetowy, i pierdoli mi, ze mam ******* rower, bo cienkie opony, kola 26", lancuch trzeszczy, i niemam amora. Spoko, kurwa niekazdy ma hajs na to na czym chcialby jezdzic. Przecz zawistne kurwy, pierdole mentalnosc wiekszosci moich rodakow, ciesze sie, ze to ostatnie moje dni w tym kraju, i wreszcie wroce znowu, do kraju rozwinietego kulturalnie, w ktorym malo kto zwraca uwage na sprzet przed spojrzeniem na umiejetnosci!
A co do marnowania sprzetu za grube dolce to szczerze mnie to pierdoli, jego hajs, jego sprawa, oO jeszcze mnie wkurwiaja jak gdzies mi podjezdza na streecie koles na rowerze za 345426892385620 i niepotrafi zrobic bunnyhopa, rower iście streetowy, i pierdoli mi, ze mam ******* rower, bo cienkie opony, kola 26", lancuch trzeszczy, i niemam amora. Spoko, kurwa niekazdy ma hajs na to na czym chcialby jezdzic. Przecz zawistne kurwy, pierdole mentalnosc wiekszosci moich rodakow, ciesze sie, ze to ostatnie moje dni w tym kraju, i wreszcie wroce znowu, do kraju rozwinietego kulturalnie, w ktorym malo kto zwraca uwage na sprzet przed spojrzeniem na umiejetnosci!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
DLA KAZDEGO BIKERA ROWER MOZE MNIEC INNY SENS NIEKTOZY LUBIA JE TYLKO SKŁADAC(TYP Z SERWISU) INNI LUBIA TYLKO JEZDZIC I *** ICH OBCHODZI SPRZET A INNI TO I TOprolite pisze:Drodzy koledzy dlaczego tak agresywnie moj post jest stwierdzeniem nie atakiem tAK JAK powiedział kolegaMadCowzgadzam sie z nim boli mnie jednak fakt zw ci bikerzy stracili poczucie sensu tego sportu,
WIEC SIE NIE CZEPIAJ JAK MASZ ZA MAŁE JAJA
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No dokładnie... Mam rower do jazdy na nim, jezdże na nim gdzie mam ochote. Rower został stworzony do jazdy, a nie do wożenia go pick-upem z miejscowki do miejscowki. To nie Kanada...Narwaniec pisze:quentin20Dokladnie, a moze poprostu w wolnych chwilach lubi sobie pojechac du kumpla na biku, do panienki, a wtedy kiedy chce to lubi poszalec. Mnie to szczerze jebie jak on jeździ itd. Pozdro
Mam ochote to wsiadam i jadę i malo się przejmuje takimi opiniami jak twoja prolite bo twoja pogarda jest bezpodstawna...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...