Amor do streetu
-
- Kontakt:
Łooo boze jak ja tu czytam to sie zalamuje... nei biez pike bo Ci popeka chyba ze jezdzisz w miare lekko... to jest zajebisty amor ale nie do streetu szkoda go tam... shermana sam kupuje bo to jest mocny amor fajna praca i wiem ze nic sie z nim nie stanie,.. a dj za ciezki wiec odpada na samym poczatku... nie pierz pike szkoda wydawac pieniadze na cos to napewno bedzie skatowane za pare michow... pozdro 3m sie
sherman do streetu to odpada najbardziej z tych 3 widelcow a dj troche mu brakuje regulacji i jest za ciezki a pike jest lekki i duzo regulacji..
kiudy co ty kur** piszesz jak mu popeka chyba ze nie wiem jak on ostro jezdzi ale ja waze 74kg i jezdze ostro w streecie, dualu, fr. i jest amor jest zajebisty. Jak cos to peknie predzej DJ . a sherman jest chhbya najmocniejszy z tych trzech,,
kiudy co ty kur** piszesz jak mu popeka chyba ze nie wiem jak on ostro jezdzi ale ja waze 74kg i jezdze ostro w streecie, dualu, fr. i jest amor jest zajebisty. Jak cos to peknie predzej DJ . a sherman jest chhbya najmocniejszy z tych trzech,,
-
- Kontakt: