PawianBikera Kto powiedział ze nie kombinuje?? bo nie przypoiminam sobie zebym tak mówił... na na tyle głupi nie jestem zeby poprzestac na forum... ehhhh no coment
zurek69 taaak rzucaj sie na ludzie rzucaj ja ci chce pomóc na tyle ile moge a ty od razy takei teksty.. skąd mam wiedziec ze kąbinujesz> nie widze tego nie znam cie widze tylko temat i to ze jak ktos ci podrzuca jakąs mysl to regujesz "troche" nerwowo spokojnie nieraz trzeba czekac na okazje mówie jest bardzo duze zapotrzebowanie na sztywniaka chyba bedziesz musial sobie troche poczekac..
PawianBikerno włansie nie wiesz czy kombinuje a mowisz ze załoze teman i na tym koniec. dobra nie było problemu;] hmmmm a co myslisz o CMP??? bo tylko to jest dostepne od reki..ale słyszałem ze gowno.
nie no ja nie szukam jeleni ale jesli 350 proponuje mi 3 osoby to staryy,
zreszta sam powiedzialem zw 350 to duzo i mialem za tyle sprzedac i jeszcze powtarzamel typowi "chlopie tyle nowy kosztuje" ale on nic ze i tak moze kupic a teraz mam kupca który moze kupi za 400zł, zreszta wiesz mi nie zalezy zeby sprzedac bo jest zajebisty a amor moze poczekac :) pzdr
bierz NOX'a ;) za 359 w extreme shopie albo trailblade za 399 ;] dla mnie osobiscie nox najfajnieszy z tego co jest u nas ;p i z pegami nie powinno byc problemow ;] zakladalem jakis czas temu temat o sztywniakach ;p