obręcz: Double Track/Wide czy Syncros???

konex
Kontakt:

Post autor: konex »

SmolMaxDamageDA powiesz coś wiecej o tych syncrosach?
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

SYNCROS
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

moze trialpimp:> ?
Smol
Kontakt:

Post autor: Smol »

konex Co mam mówic o syncrosach
poprostu nic sie z tym nie dzieje ;]
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Otoz to i odziwo kolega zadnego snake'a nie zlapal

Niestety ma kontuzje i juz nigdy nie bedzie latal tak jak kiedys, dlatego to disco jest do sprzedania
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
pogo
Kontakt:

Post autor: pogo »

Zapomnij o Double Tracku!! na tyl tego nie bierz, scierwo ze szkoda gadac, wlasnie jestem w trakcie niszczenia drugiego. Na przod moze byc, ale i tak bym bral co innego bo ciezkie, wielkie i trudno sciagnac opone w razie snake.Natomiast double wide po pewnym czasie tez peka, juz nie raz widzialem, podobnie jak double track i do tego ciezki cholernie. Ja sie zastanawiam nad Single wide, poniewaz jest lekki mniej szeroki 32mm jakos tak wiec moze byc ciekawy, lecz niestety drogi. I wlasnie mysle jeszcze na syncrosem.. z drop in prawie wszyscy na tym jezdzili i wydawaly mi sie fajne. pozatym bardzo przystepna cena.. Bierz syncrosa!!
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Powiem Wam czym sie kierowałem przy wyborze:

Double Track mimo że kompletnie mi nie leży pod względem design-u, kształtu itp łatwo ją będzie ewentualnie opchnąć bo jest po prostu modna i dość wytrzymała.

Double Wide ze względu na szerokość i dobrą opinie mojego znajomego.
Rozwazałem równiez Single Wide-a ale Double wydaje sie byc pancerniejszy przy czym tańszy

Syncros najbardziej mi przypada, ze względu na technologie, profil, mniejszą popularność przy czym dobre opinie.

Dzieki za odp. Prawdopodobnie wezme Syncrosy (Tylko pytanie 32 mm czy 36 szerokosci?) bądź też koła Mavica (deetraks).

i jeszcze pytanie,
Zaplatał ktoś Syncrosy na piaście Dabomb HSR-10 tył? Jaka długość szprych tam podchodziła i pod ile otworów?
ODPOWIEDZ