hardcorowiec- see it
Mikael daj se siana i nie zakladaj bzdurnych tematow... ten jest bez sensu, boli cie dupa ze na makrokeszu skacze? co to ma do rzeczy? idz na wieczorny jogging dobrze ci zrobi a nastepny raz mysl co zakladasz... ten temat jest bez sensu
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
[quote="Wojciechu"]Mikael daj se siana i nie zakladaj bzdurnych tematow... ten jest bez sensu, boli cie dupa ze na makrokeszu skacze? co to ma do rzeczy? idz na wieczorny jogging dobrze ci zrobi a nastepny raz mysl co zakladasz... ten temat jest bez sensu[/quote]
zgadzam sie :D:D:D
POZDRO
zgadzam sie :D:D:D
POZDRO
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
no wlasnie, wiekszosc z nas zazynala na gownie. Mi rower zespawal z kilku ram wujek kilka lat temu, bylo to gorsze do makrokesza, a mimo to sprobowalem skoczyc z duzej chopy(na kili, tak z 5 metrow lotu minimum) i mam po tym pamiatke, kilka blizn na nodze. Teraz wymieniam sprzet na lepszy i jestem happy. KAzdy od czego zaczyna:)
Re: hardcorowiec- see it
[quote="Marcel"][quote="mikael"]makrokesz czy mi sie zdaje?:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=239403
ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić[/quote]
my się zastanowimy a ty inaczej formułuj zdania, bo te wygląda jak byś się nabijał :)))ja bym się bał na tym cokolwiek robić... ja nie :))) a pozatym mam to gdzieś, jeszcze Pan detłicz mi zgłowy niewylazł[/quote]
MArcel zakochal sie w Deatchwitchu :P :D <lol>
pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=239403
ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić[/quote]
my się zastanowimy a ty inaczej formułuj zdania, bo te wygląda jak byś się nabijał :)))ja bym się bał na tym cokolwiek robić... ja nie :))) a pozatym mam to gdzieś, jeszcze Pan detłicz mi zgłowy niewylazł[/quote]
MArcel zakochal sie w Deatchwitchu :P :D <lol>
pozdro
oczym wy wszyscy piprzycie mnie tam cieszy że każdy próbuje niech sie ten sport rozwija ale rozumiem też maikael -a bo żeczywisicie jest to dziwny widok jak na pinka ale nie to jest wazne tylko żeby nasz sport się rozwijał mnie tam cieszy a zarazem co tu kryc bawi a czasem martwi taki widok ale najwazniejsze żeby mozna był i żeby było gdzie jezidzić pozdro all maniacy rowerowi
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
Witam
Po pierwsze to ja nie wiem w jakim celu został zołożony taki temat , być może gość chciał się publicznie śmiać z tak badziewnego sprzętu ale każdy z nas zaczynał od rometów bmx-ów nabytych po pierszej komuni czy wigry 3 itp.
Nie ma co się śmiać , gościu robi hopeczki na makrokeszu -to dobrze ale nie jestem zwolennikiem takiej wiary która szykuje się na 5 metrowe dropy na takich nieoprzystosowanych rowerach . Już nie raz zbierałem ziomali którym pękały suporty , korby ,widelce ala TOP GUN , to jest przykre jak widze takich ludzi którzy mają wielkie ambicje ale nie mają sprzętu na ich realizacje. Jednym słowem trzeba uważać jak się skacze i gdzie się skacze
Pozdro Tomek Poznań
Po pierwsze to ja nie wiem w jakim celu został zołożony taki temat , być może gość chciał się publicznie śmiać z tak badziewnego sprzętu ale każdy z nas zaczynał od rometów bmx-ów nabytych po pierszej komuni czy wigry 3 itp.
Nie ma co się śmiać , gościu robi hopeczki na makrokeszu -to dobrze ale nie jestem zwolennikiem takiej wiary która szykuje się na 5 metrowe dropy na takich nieoprzystosowanych rowerach . Już nie raz zbierałem ziomali którym pękały suporty , korby ,widelce ala TOP GUN , to jest przykre jak widze takich ludzi którzy mają wielkie ambicje ale nie mają sprzętu na ich realizacje. Jednym słowem trzeba uważać jak się skacze i gdzie się skacze
Pozdro Tomek Poznań
ale wy jestescie niekiedy popierdoleni. Koles napisal temat bo wydalo mu sie smieszne a wy juz znajdujecie kolejna osobe z ktorej mozna posmiac bo smieje z ludzi co na makrokeszach jezdzi. I wiecie co wam powiem? Sami smiejecie z nich ale boicie sie tego mowic na forum bo was by wysmiali.....
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952
Wiesz, nie nawidze (Sim....) ludzi ktorzy nasmiewaja sie z innych (nawet jesli jest to zabawne) ludzi , ktorzy jezdza tak jak potrafia i na tym na co ich stac, na swoj obecny rower zbieralem 2 lata grosz do grosza a ty mnie nazywasz pop....!!!
w rodzinie sobie poszukaj palancie, liczy sie serce nie dusza a z makrokeszy sie nie smieje, bo na nich trzeba miec ODWAGE skakac hopy, takich ludzi po cichu podziwiam dla twojej wiedzy PEACE LUDZIE
w rodzinie sobie poszukaj palancie, liczy sie serce nie dusza a z makrokeszy sie nie smieje, bo na nich trzeba miec ODWAGE skakac hopy, takich ludzi po cichu podziwiam dla twojej wiedzy PEACE LUDZIE
Local Swinga-Swinga