hardcorowiec- see it

Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

a ja was przebije bo ja kezdze na makrokeszu
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

sory mialem na mysli SDSW nie mikael, cos mi sie pokickalo
Local Swinga-Swinga
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

ja na codzień też jeżdże na makrokeszu i sie tego nie wstydze. jedynie na downhill wyciągam moją kone...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No SDSW wież że mój kumpel ma taki rower jak ty i jeszcze jeżdzi :P to jest firmy Quartz czy jakoś tak :)
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

Mikael daj se siana i nie zakladaj bzdurnych tematow... ten jest bez sensu, boli cie dupa ze na makrokeszu skacze? co to ma do rzeczy? idz na wieczorny jogging dobrze ci zrobi a nastepny raz mysl co zakladasz... ten temat jest bez sensu
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

Maikel po co wogóle ten temat- ja nie wiem, ale z drugiej strony nie wiem czemu wszyscy na ciebie naskoczyli, nie zrozumieli chyba twoich intencji.

Pozdro for you
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

[quote="Wojciechu"]Mikael daj se siana i nie zakladaj bzdurnych tematow... ten jest bez sensu, boli cie dupa ze na makrokeszu skacze? co to ma do rzeczy? idz na wieczorny jogging dobrze ci zrobi a nastepny raz mysl co zakladasz... ten temat jest bez sensu[/quote]

zgadzam sie :D:D:D

POZDRO
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

[quote="R_O_S_A"]

zgadzam sie :D:D:D

POZDRO[/quote]
Ej wiesz co rosa nie zrozum mnie źle ale w któryms juz topisu widze ze cytujesz kogoś i tylko piszesz ZGADZAM SIE albo coś podobnego?? po co?? zeby posty ponabijać?? jak tak to sorki:P ale wiesz tak mnie to zastanowiło:p
www.ROMED.pl lamusy!
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no wlasnie, wiekszosc z nas zazynala na gownie. Mi rower zespawal z kilku ram wujek kilka lat temu, bylo to gorsze do makrokesza, a mimo to sprobowalem skoczyc z duzej chopy(na kili, tak z 5 metrow lotu minimum) i mam po tym pamiatke, kilka blizn na nodze. Teraz wymieniam sprzet na lepszy i jestem happy. KAzdy od czego zaczyna:)
Dejv_d3
Kontakt:

Re: hardcorowiec- see it

Post autor: Dejv_d3 »

[quote="Marcel"][quote="mikael"]makrokesz czy mi sie zdaje?:)

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=239403

ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić[/quote]

my się zastanowimy a ty inaczej formułuj zdania, bo te wygląda jak byś się nabijał :)))ja bym się bał na tym cokolwiek robić... ja nie :))) a pozatym mam to gdzieś, jeszcze Pan detłicz mi zgłowy niewylazł[/quote]

MArcel zakochal sie w Deatchwitchu :P :D <lol>

pozdro
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

heheheh poczytaj se post'a Na Wolskim grasuja sobowtory!!! dosłownie go kocham:DDDD jak ***
walić podpisy
wujek
Kontakt:

Post autor: wujek »

oczym wy wszyscy piprzycie mnie tam cieszy że każdy próbuje niech sie ten sport rozwija ale rozumiem też maikael -a bo żeczywisicie jest to dziwny widok jak na pinka ale nie to jest wazne tylko żeby nasz sport się rozwijał mnie tam cieszy a zarazem co tu kryc bawi a czasem martwi taki widok ale najwazniejsze żeby mozna był i żeby było gdzie jezidzić pozdro all maniacy rowerowi
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
tomek1111
Kontakt:

Post autor: tomek1111 »

Witam

Po pierwsze to ja nie wiem w jakim celu został zołożony taki temat , być może gość chciał się publicznie śmiać z tak badziewnego sprzętu ale każdy z nas zaczynał od rometów bmx-ów nabytych po pierszej komuni czy wigry 3 itp.
Nie ma co się śmiać , gościu robi hopeczki na makrokeszu -to dobrze ale nie jestem zwolennikiem takiej wiary która szykuje się na 5 metrowe dropy na takich nieoprzystosowanych rowerach . Już nie raz zbierałem ziomali którym pękały suporty , korby ,widelce ala TOP GUN , to jest przykre jak widze takich ludzi którzy mają wielkie ambicje ale nie mają sprzętu na ich realizacje. Jednym słowem trzeba uważać jak się skacze i gdzie się skacze

Pozdro Tomek Poznań
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

ale wy jestescie niekiedy popierdoleni. Koles napisal temat bo wydalo mu sie smieszne a wy juz znajdujecie kolejna osobe z ktorej mozna posmiac bo smieje z ludzi co na makrokeszach jezdzi. I wiecie co wam powiem? Sami smiejecie z nich ale boicie sie tego mowic na forum bo was by wysmiali.....
Hardcore rulez!
gg: 846952
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

ale sie kurwa powtarzam :/ jebie mnie to byle bylo wiadomo o co chodzi....
Hardcore rulez!
gg: 846952
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

Wiesz, nie nawidze (Sim....) ludzi ktorzy nasmiewaja sie z innych (nawet jesli jest to zabawne) ludzi , ktorzy jezdza tak jak potrafia i na tym na co ich stac, na swoj obecny rower zbieralem 2 lata grosz do grosza a ty mnie nazywasz pop....!!!
w rodzinie sobie poszukaj palancie, liczy sie serce nie dusza a z makrokeszy sie nie smieje, bo na nich trzeba miec ODWAGE skakac hopy, takich ludzi po cichu podziwiam dla twojej wiedzy PEACE LUDZIE
Local Swinga-Swinga
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Ja pierdole juz nie moge. Kolejny gupkowaty topic.

chłopcze wyluzuj bo nabijanie sie z czyjegos roweru czy umiejetnosci nie jest na czasie !

Kazdy robi to co chce a to ze nie ma super maszyny to wcale nie znaczy ze jest gorszy.

I HUI!
o(^_^)o
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

jaki ma rower to ma i juz, nie ma ktos kasy nie znaczy ze jest gorszy, albo lepszy;/

ale on jezdzi w kasku :)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

po kiego chu.ja odgrzebałeś temat sprzed 5 miesięcy? palant
fura: http://tiny.pl/hrc2
ODPOWIEDZ