dt swiss fr 6.1
-
- Kontakt:
DT może i wygląda łądniej ale to QPA !!! Jak nie naładujesz po 5 atmosfer w koła to wgniota masz jak w banku. Przez miękki materiał owszem sporo wytrzyma i wogóle, ale troche przesadzili z tą miękkością i jedno lekkie dobicie obręczy do czego kolwiek i masz wgniota na pół obręczy !!!
Jak coś to wiem to nie z forum tylko z doświadczenia qmpli i double track to duuużo lepszy wybór.
Ja tam na swoim atomlabie latałem stairgapa bez powietrza w kole z tyłu w sztywniaku i ani śladu na obręczy :P
Peace
Jak coś to wiem to nie z forum tylko z doświadczenia qmpli i double track to duuużo lepszy wybór.
Ja tam na swoim atomlabie latałem stairgapa bez powietrza w kole z tyłu w sztywniaku i ani śladu na obręczy :P
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
Spawacz666 Coprawda z czarnymi, ale masz fotke mojego byłego rowerka z DT SWISS-ami... http://www.pinkbike.com/photo/770311/
-
- Kontakt:
Jozan Dt Swiss-a miałem i moge szczerze polecić.
Ze względu na wagę i popularność Double Tracka wyeliminowałem go.
Właśnie robie nowy projekt rowerowy i buduje nową maszyne, prawdopodobnie tym razem wejde w Mavici EX729. Miały być SYncrosy ale nie ma już ich w Polsce..
P.S. DT nie biore bo miałem już 5 kół na tych obręczach w różnych rowerach, obecni użytkownicy tych kół również bardzo sobie chwalą FR-ki.
Pozdrawiam
Ze względu na wagę i popularność Double Tracka wyeliminowałem go.
Właśnie robie nowy projekt rowerowy i buduje nową maszyne, prawdopodobnie tym razem wejde w Mavici EX729. Miały być SYncrosy ale nie ma już ich w Polsce..
P.S. DT nie biore bo miałem już 5 kół na tych obręczach w różnych rowerach, obecni użytkownicy tych kół również bardzo sobie chwalą FR-ki.
Pozdrawiam