A tak poza tym to gratulacje dla Bodzia za prowadzenie impry.
Szkoda że podcza swojego przejazdu byłem tak skupiony na pozbieraniu do kupy własnych myśli, że nie słyszałem co mówiłeś na mój temat :)))) zapewne coś ciekawego .
>A tak poza tym to gratulacje dla Bodzia za prowadzenie impry.
Serdeczne dzięki, drogi Chrabale. Każdy potrzebuje czuć się docenionym. A ja tylko zewsząd obrywam. ;-)
>nie słyszałem co mówiłeś na mój temat :)))) zapewne coś ciekawego .
O Tobie można wyrażać się tylko w samych superlatywach. Np. o tym pięknie pokonujesz przeszkody terenowe. :-)
Pa.
No to ja dodam Bodek ze rzeczywiscie prowadzenie z Twojej strony bardzo piekne - ale nalezy tez pamietac o rewelacyjnych patentach Dziada - Konkurs bekania i komentarz po Wegiersku.... Wogole to raczej bylo niezle... i nawet nikt nie bil ;-)
Ech no co ty - to byla zlosliwa uwaga, przepraszam... tak na prawde to uwazam ze na Kaz jest total fajny klimat - a przede wszystkim to na prawde szybki a przez to mega przyjemny tor - mam nadzieje ze w koncu w tym roku sprawdze jakie odczucia bede mial po Szczawnie - bo tam zdaje sie jeszcze szybciej bedzie...
quake - nie wiem czy to do Ciebie dotarlo ale dzieki Twojej pomyslowosci zwiazanej z pokonaniem profila zostales nagrodzony.... tak wiec pewnie poczta otrzymasz swoja wygrana :-)
A tak wogole to wracaj do zdrowia i trzym sie... mam nadzieje ze szybko wsiadziesz na rower...
tez mam nadzieje ze szybko wsiade na bika...
jak dobrze pojdzie to w sierpniujuz bede mogl popedalowac z tym ze bez skakania..
20 lipca mi sciagaja gips wiec wczesniej niz mowili n poczatku
btw. co dostane?? :P
jakas niespodzianka?? ;)