Co powiecie na nowego pana premiera?:P
Marcinkiewicz caly czas byl popychadlem Jarka, wiec nic w sumie sie nie zmieni. jedyne, co bedzie inne, to fakt, ze Jarus wreszcie sie ujawnil jako rzadzacy w tym kraju. wladza zbliza sie chyba do totalitaryzmu - najpierw wicepremierzy, potem wygryzli pania Zyte teraz Kazia ...
k(ur)wa, k(ur)wa czas uciekac ...
k(ur)wa, k(ur)wa czas uciekac ...
-
- Kontakt:
smieszni ludzie z was :D
zaloze sie ze 90% z wypowiadajacych sie przede mna osob nie ma nawet 18 lat, marudzicie ale prawde mowiac gowno mozecie nie majac prawa glosu
z reszta taki se rzad (partie) wybraliscie / wybrali wasi rodzice / dziadkowie (czytac mohery!) to teraz macie
zaloze sie ze 90% z wypowiadajacych sie przede mna osob nie ma nawet 18 lat, marudzicie ale prawde mowiac gowno mozecie nie majac prawa glosu
z reszta taki se rzad (partie) wybraliscie / wybrali wasi rodzice / dziadkowie (czytac mohery!) to teraz macie
20 inches isn't a crime
KFP_Wwa a TY co sie tak rzucasz? moze sam masz jakis kompleks bo glosowales na kaczora?
Topic ma na celu wymiane refleksji. Wiec niewazne czy masz 18 lat czy nie, mozesz sie wypowiedziec. A skoro TY sie nei interesowales polityka ponizej 18 lat(jesli juz je ukonczyles) to nie znaczy ze inni nie maja o tym pojecia.
Pozdrawiam :]
Topic ma na celu wymiane refleksji. Wiec niewazne czy masz 18 lat czy nie, mozesz sie wypowiedziec. A skoro TY sie nei interesowales polityka ponizej 18 lat(jesli juz je ukonczyles) to nie znaczy ze inni nie maja o tym pojecia.
Pozdrawiam :]
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Jak moja mama sie dowiedziała o tym to reakcja była jakby papież umarł... Pomimo całego tego nowego burdelu który się robi marcinkiewicz był chyba jednynym normalnym. Szkoda, ale jak taki zostanie to może w przyszłości będzie miał większą szanse na skuteczne zreformowanie państwa :/
http://dhcyc.pinkbike.com
1. dymisji -> a nie demisjiGrzesiu pisze:jak to nowego ?? ja nic nie wiem ;/ nie oglądam telewizi. sory nie mam czasu. Niech ktoś napisze co i jak ?? Czemu zdjeli Marcinkiewicza lub czemu podał sie do demisji ?? I NIE MOWCIE I ZE @ KACZOR ZOSTAL PREMIEREM ! przecierz oni sie wysłowić nie umieją. Juz XXsin był by lepszym premierem :P bo zapewne włada większą ilością języków obcych niż kaczor, Komuch ****** brak mi słów ;/
2. dzięki takim polakom jest tak jak jest, jak w dzisiejszych czasach można telewizji nie oglądać i gazet nie czytać - i jeszcze pretensje mieć do niewiadomo kogo
3. co ma znajomość języków obcych do sprawowania władzy jako premier Polski??
4. kto tu się wysłowić nie umie - błąd na błędzie
5. lizus straszny :D
6. zastanawiam się co na tym forum ten temat wogóle robi
Ride or die!
-
- Kontakt:
Najbardziej żałosne jest to, i najbardziej mnie to dobija, że oni do cholery zostali wybrani przez nas Polakow!!! Wiadomo 95% ich zwolennikow to mohery, ludzie niewykształceni i biedni( Ci akurat przez to, że naobiecywano im nie wiadomo czego- Polska solidarna ble ble ble...), ale wytłumaczcie to ludziom z zachodu! Najgorsze jest to, że oni teraz utożsamiają nas wszystkich jako ludzi o skrajnie prawicowych, anty semickich poglądach.
Żal dupe ściska...
Żal dupe ściska...
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)