Opowieści z krypty -> WD40 terminator :)
-
- Kontakt:
Ja pierdole ale niektórzy są tu zjebani. Jestem przekonany że jeśli by nie napisał że mu się nudzi to nikt by nie jechał po nim.. A poza tym jak temat sie nie podoba to **********!!
Do łańcucha proponuje suchy olej (czy jakoś tak) syf się nie klei a łańcuch ładnie chodzi. Z WD40 są dziwne jazdy... a poza tym nie ma czegoś takiego jak uniwersalna substancja do smarowania.(wg. mnie) Istnieje jeszcze coś takiego jak smar grafitowy ale ja nie mam o tym pojęcia- podobno jest ok do łańcucha.
Za słowa przepraszać nie będę bo tak uważam i właśnie takiej wagi słów miałem zamiar użyć.
Pozdrawiam wszystkich NOTRMALNYCH użytkowników forum:):):):)
Do łańcucha proponuje suchy olej (czy jakoś tak) syf się nie klei a łańcuch ładnie chodzi. Z WD40 są dziwne jazdy... a poza tym nie ma czegoś takiego jak uniwersalna substancja do smarowania.(wg. mnie) Istnieje jeszcze coś takiego jak smar grafitowy ale ja nie mam o tym pojęcia- podobno jest ok do łańcucha.
Za słowa przepraszać nie będę bo tak uważam i właśnie takiej wagi słów miałem zamiar użyć.
Pozdrawiam wszystkich NOTRMALNYCH użytkowników forum:):):):)
S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio
-
- Kontakt:
Temat jak najbardziej OK! Często smaruje łańcuch wd40 i nie narzekam. Kilka razy mi pękł ale to chyba nie od wd40 tylko od złego skucia łańcucha(sam skuwałem) Ps: Jak będziecie smarować łańcuch uważajcie by nie prysknąć na tarcze!!! Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=144418