DC PB News
-
- Kontakt:
Sulring chyba twoja twaz ma beznadziejna geometrie.....
no tak destroyer najlepszy prawda hahahahhahah
pitbull to najlepsza stywna ramka do 4x w jej przedziale cenowym i niema gadania nawet
Paul
wiele firm robi stery na 1,5" fsa; VP cane creek ( chyba) no i pewnei jeszcze cos by sie znalazlo.no ale zawste mozesz zakupic przejsciowke pod 1,1/8" nieee???:D
no tak destroyer najlepszy prawda hahahahhahah
pitbull to najlepsza stywna ramka do 4x w jej przedziale cenowym i niema gadania nawet
Paul
wiele firm robi stery na 1,5" fsa; VP cane creek ( chyba) no i pewnei jeszcze cos by sie znalazlo.no ale zawste mozesz zakupic przejsciowke pod 1,1/8" nieee???:D
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Sulring na czyjej ramce jezdziles? w tarnowie sa 2.. moj i TT - jego nawet nie znasz a na mojej siedziales pol minuty jak skaklem na twojej streetowce, oceniles geometrie po tym jak sie sprawuje rama z duro z przodu? dosc duzy blad.. bo geometrie ramka na wypas, do skokow i szybkiego skladania sie, przejezdzilem troche na dh na niej(wierchomla) i naprawde sie spisuje.. na streecie tez wyrabia i wbrew temu co sie moze wydawac. A co do cen DC, to w polsce sa o niebo nizsze niz w USA! polecam looknac na beyondbikes.com -> cena pitbulla to $499.99 -> czyli jak nie liczyc ponad 1500zl! Toska kosztuje ponad 3600zl. Po za tym jesli nawet uwazasz ze powinna ksoztowac 550-600zl to pomysl.. zepsuje sie, masz gware? wymienia!!!
i tyle;]
pozdro
i tyle;]
pozdro
No ładnie ładnie, a DC myśle że ma duuże szanse sie wybić i na tamtejszych rynkach. Nie oszukujmy się ale teraz duuuużo ludzi kupuje rowery na wygląd, a pod tym względem DC sie genialnie umie wypromować. Ja tam jestem za tym że nie ważne jak wygląda byle by działało. W każdym bądź razie DC widać też że usprawnia ramki i one rzeczywiście zaczynają działać także są na dobrej drodze żeby sie wbić i na inne rynki.
Co do kwestii pitbula to teraz cena w sumie u nas nie jest wcale jakaś bardzo hardkorowa. Ja swojego wygrałem i po pierwszych testach w górach i na FR uważam że to bardzo dobra ramka, a geo ma podobne do koshmara, którego miałem wcześniej i tak samo bardzo mi sie podoba. Krótki tył, w miare krótki przód i niski suport, który świetnie sie sprawdza w klimacie 4x.
Generalnie oby tak dalej szło z DC i niech nie biorą przykładu z Zumbi :P
Peace
Co do kwestii pitbula to teraz cena w sumie u nas nie jest wcale jakaś bardzo hardkorowa. Ja swojego wygrałem i po pierwszych testach w górach i na FR uważam że to bardzo dobra ramka, a geo ma podobne do koshmara, którego miałem wcześniej i tak samo bardzo mi sie podoba. Krótki tył, w miare krótki przód i niski suport, który świetnie sie sprawdza w klimacie 4x.
Generalnie oby tak dalej szło z DC i niech nie biorą przykładu z Zumbi :P
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452