Extreme-shop- nie kupujcie tam nic...
Kupiłem w tym sklepie koło, przerzutkę, oponę, napinacz. Wszystko docierało w czasie określonym na stronie i nie było żadnych opóźnień, czy pomyłek ze strony tego sklepu. Czytając o takich pomyłkach jak wysłanie 66 zamiast 888 nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać, ponieważ jest to po prostu żałosne... Ludzie są omylni, ale bez przesady... Z własnego doświadczenia sklep mogę polecieć, ale to co się wyczytuje to istna komedia...
a po zakończeniu aukcji i zaksięgowaniu przelewu czekałęm 2 tygodnie na korbę - nikomu nie polecam. potem napisałem im negatywa że musiałem czekać tyle czasu, a oni mi wystawili negatywa że wystawiam negatywy bez powodu - śmiech na sali i jeszczze wysłali mi mejla pełnego bluzgów. prymityw i brak profesjonalizmu. odradzam
no hope no fear
każdemu zdarza się mała wpadka ,a to że ktoś czekał na przesyłke troche dłużej to i tak nie jest tragedia.byłem tam kiedyś u nich i powiem szczerze ze mają chłopaki tam niezły zapierdol,non stop jakieś paki wysyłają więc czasem zdarza sie jakis bład.sam kupowałem u nich sporo szpeji ,osobiście i pocztą i nigdy nie było wpadki.ogólnie :bardzo spoko sklep i kolesie