Delta HL

sck
Kontakt:

Post autor: sck »

nad tym amorem niezle kombinowalem. probowalem mu nawet zrobic kapiel olejowa, ale niestety z uszczelnieniem mialem spore problemy i zaniechalem pomyslu. mozna za to dorwac zamkniete tlumiki od innego amorka, chocby delty xl. na dobijanie tez znalazlem ciekawy sposob. moja delta w kazdej goleni miala szaszlyk skladajacy sie z 3 sprezyn. tuning polegal na wsadzeniu w srodkowa sprezyne kijka, aby ja zblokowac, a do wnetrza gornej wsadzilem elastomer pochodzacy od zgrzewarki do folii. taki bardzo miekki i porowaty, ze dalo rade nasaczyc go troche olejem jak gabke. na koniec jeszcze mala rada - jesli chcesz sie cieszyc z amorka dluzej nie sciagaj harmonijek z goleni.
Kontakt:

Post autor: Medu »

Wlasnie ja tez mam "szaszlyk" czyli 3 sprezyny zloczone w 1 :P A harmonijek nigdy nie zdjeme ;] hardkorowo wygladaja xD
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Medu (opis - jestes pedalem?)

co do tematu, rozkrec wszystko, przesmaruj (full smaru na sprezyny i golenie- tą część ktora jest schowana w dolnych) i powinno byc ok.
Medu
Kontakt:

Post autor: Medu »

Nie, nie jestem xDD To nie ogloszenie matrymonialne xD
ODPOWIEDZ