spectomo pisze:impreza bedzie 2-dniowa,bo....
- 1 dnia ma byc superliga, a wiadomo ile luda przyjezdza :D
- 2 dnia ma być:
- MP w 4X
-MP w BMX racing, ale czy dzielone na kategorie to nie wiem, ale wiem ze beda rozdawane tytuły.
A pozatym , jesli byly by jednego dnia, to po zawodach superligi, czesc osob byla by zmeczona( chodzi mi o ludzi ktorzy do finałow by doszli) i takowa sytuacja sfałszowała by troche wyniki.
heh, w jednym wątku piszą ze zgoda rodzica potwierdzona notarialnie moze byc, apotem ze rodzic musi sie stawic osobiscie. a teraz mam pytanie do tych co brali udzial rok temu w mp- na czym polegało wyrobienie u nich licencji jednodniowej? co było potrzebne?
Trochę to jakieś niejasne i nie ma wyraźnego rozgraniczenia superligi i MP. Uważam że jeśli robi się imprę jednego dnia to mogą być wspólne eliminacje na czas, ale potem najpierw powinny być finały SL dla wszystkich, a potem finały MP już tylko dla licencjonowanych - coś takiego jak było 2 lata temu w Szczawnie w przypadku Pucharu Nokii i MP juniorów - jedne eliminacje, potem finały Nokii, po nich MP już bez zawodników czeskich.
Chrabał ateraz jak jest? masz eliminacje. najpierw jest superliga, potem czas z eliminacji superligi decyduje czy dosatjesz sie do mp. ja to odczytałem w ten sposób, ale faktycznie nie jasno jest to napisane.
sorry..albo jestem bezmuzgiem, ale nie kapuje tego, jak mozna rozegrac MP i SL wedle takich regół ?
wydaje mi sie ze lipa bedzie, zamet organizacyjny, i toootalna obsówa z tego powodu ;/.
na torze cos sie zmienilo ! cos sie dzieje !
koles przejechal po torze jakims samochodem mi slady byly podobne do poloneza i wszystie czubki na wybiciach scia podwoziem i zostaly dziury po kolach
przejechal calutki tor (oczywiscie po deszczu) i teraz poczatek tez nie dziala
Ja to zrozumiałem tak że czasówka jest współna dla SL i MP, potem zostaną rozegrane MP juniorów do których zakwalifikuje się 8 zawdoników wg współnej czasówki, później zacznie się SL i od fazy kiedy zostanie już 32 zawodników będzie to liczone jako MP i SL łącznie czyli wyniki SL będą jednocześnie wynikami MP, nie wiem co na to pzkol, bo jak wiadomo z tych 32 może 15 ma licencję (albo nawet mniej) a nakładanie przymusu kupienia takiej licencji w dzień zawodów jak tania by ona nie była jest raczej nie fajne i przeczy luźnym zasadom superligi... pożyjemy zobaczymy, do zobaczenia w Białymstoku
pozdrrawiam
qwe123 - ty jesteś jakiś anty do tych zawodów? - cały czas starasz się przekonać wszystkich że na torze jest ******* i że wszystko jest nie do użytku. Wczoraj gadałem z Diabłem i mówił mi że wszystko jest w miarę ok i że wszystko idzie w dobrą stronę jeśli chodzi o zawody.
Chrabał gadales z diablem ? no to spoko jak diabel byl tam ostatnim razem jakies 2-3 tygodnie temu to wszyswtkie profile prawie poprawil i to jakos wygladalo
nie no moze cos z tych zawodow wypali, tlyko ze nasze wszystkie checi odeszly
No fotki by sie przydały. Tak wogóle to zastanawiam sie co z tymi którzy przyjadą w dzień zawodów ( no niestety nie każdy ma wakacje ) , bo z tego co wyczytałem to nie przewidziano treningów w sobotę.....
beda leciec na PAŁĘĘĘĘĘĘ.. polska rzeczywistosc, chco z drugiej strony, jesli jednego dnia maja byc rozegrane 2 imprezy, no to hmmm... Ciężko bedzie, pod wzgledem kondycyjnym , przynajmniej ja tak sadze, bo w obu chcialbym byc jak najwyzej, a to nie lada wyczyn...
ja to odebatralem w ten sposob. ze sa elimiancje i one zdecyduja czy jedziesz w superlidze i w mp czy tylko w superlidze. np. powiedzmy ze bede miał 3 czas w kwalifikacjach to startuje zarowno w superlidze jak i mp. jesli mialbym 10 czas to startuje w superlidze a w mp juz nie bo wchodzi do juniorow 8 zawodnikow. czyli na moje oko są jedne kwalifikacje i one są kluczem do przesjcai dalej. jesli zrypiesz eliminacje to koniec marzen o mp. w skrócie- jedne eliminacje do dwoch zawodów