BAN!!
Ajz ever taki jest... on sobe nie robi jaj.. i jest lekko szurniety(moze nie lekko??) nie wiem... jedno tylko dorbze robi:D zamiata lopata:P a po za tym stwierdzilem ze wszyscy wy sie wyglupiliscie sie jak ja pierdole.. ja poznalem po 1 poscie ze "funbox" to ever, ale przez prawie miesiac nikt prawie tego nie zalwazyl.. poki Sulring go nie zdemaskowal:D i wtedy zaczelo sie jechanie! jak wiecie ze to on to go jedziecie jak nie to normalny czlonek forum;]
no to na tyle.. i bez evera bylo by nudno... :P bardzo nudno... team 666 rox:>
no to na tyle.. i bez evera bylo by nudno... :P bardzo nudno... team 666 rox:>
Po co te klutnie, jaki problem, ban banem,ale na niego nie zasluzyli oni jeszcze!Daniel a jak powiedzial Daiel totalna ignorancja wobec takich psotaw a nie kozaczenie na forum i oburzanie sie i wogole proba wywyzszania,ze ja jestem lepszy a ty gorszy,a co za problem zmienic konto,zalozyc nowe, nie ma problemu takze,wylajtujcie i swoje prby tzw kozaczenia coponiekotrzy(wąskie grono) niech sobie odpusc.pozdro600 i peace and love
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
popieram zeby zablokowac konta : Ever , Funbox , Dark side ... Dark side niejaki patryk b ciagle wypytywal mnie o czesci az go bloknolem na gg :] chcial kupic ramki : next , drag , dertroyery , bopa , prodigy , leader fox , point next i duzo innych a nic w koncu nie wział..... i nasciemnial mi ze ma Dragstara z Drop offem IV .... i ze kupuje quada i crossa ;] jak nie wierzycie ludzi moge wam pokazac archiwum ... tylko ich ******* .... pozdrooooo