Sign FR2 do lekkiego DH

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Sulring A junior ma kupowata prace. !!!!!!!

Heheheh hehehe ....dobre dobre Hehehe hehehe

Pominę temat o Krosie.....bo szkoda czasu....za tą kasę poskładasz dobry sztywny rower z gwarancją na bezpieczne loty.....a pseudo fulla !!!

Pozdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

gosciu z Rzeszowa (teraz juz z Warszawy) ma signa fr2 z kind shockiem i przednia przerzutka od nowosci. jezdzil na nim w pulawach (gosciu wazy ponad 100 kg) i rower daje rade nawet na trudniejszych momentach. Do lekkiego dh super rower, jak masz kase to zmienisz damper i zalozysz napinacz, ale poki co mozesz tak spokojnie jezdzic.
Szerszu
Kontakt:

Post autor: Szerszu »

..zmień damper i amortyzator.... myślicie czemu amortyzator....poniewaz pike nienadaje sie do lekkiego dh ani fr....myślicie czemu?? a nobo to jest amor do XC taka jest prawda....a w najwyzej do streetu i dirtu.... DH lub fr i pike...porazka;/

pozdROWER
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Jam Mam tego SignaFR i jest spoko. Wcale nie musi być tylko do lekkiego DH. Wystarczy zmienić damper i amor i jest git. Mój damper to Fox DHX 5.0 a z przodu mam Boxxera 2000r.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Szerszu nie wiem na jakiej podstawie tak stwierdzasz. W maire mocny amor o psorym skoku 140 mm to duzo. Wiecej nei ptorzeba na polskie trasy do zabawy. Duz osutawien dobra praca. Idealny do malego fulla do jazdy po nsach jakichs mniejszych dropow. Natomiast junior... ma duzo skoku i na tym sie koncyz jego fajnosc.
Ssij pento
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

A ja zadam swoje pytanie:

Co myslicie o modelu 2007 do identycznego celu? Domain raczej wystarczy, wkoncu 160mm... a ten nowy KindShock? Chyba w stock'u + napinacz ujdzie?
Elvis87
Kontakt:

Post autor: Elvis87 »

Witam!
Rowerek jast całkiem Ok jesli wymieni sie damper (kumpel ma rower od Kwietnia i teraz ma juz 4 tlumik). Zmienił widelec na RST Sigme i rower nabral bardzo ciekawych katow. Wystarczy zamontowac napinacz(najlepiej Truvativ BoxGuide), wymienic klamki(zmina klamek na Deore dala zaskakujace efekty) i powinno byc wszystko Ok. Jak na rower za taka kase to jest to najlepesze rozwiazanie jesli chce sie zaczac przygode z DH.
Pozdrawiam.
www.chr.rybnik.pl
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

hehe na tym signie z sigma to jezdzilem;] i faktycznie jest fajnie... Pozdro Elvis, pozdro Rybnik :>
ODPOWIEDZ