jezdziles na promaxach?:D od tego jest klucz zeby luz wyeliminowac..
a na date nie zwrocilem uwagi:d byl to odpisalem
Pomóżcie złozyć rower do 1300zł.
Więc piszesz że nie masz stałego źródła dochodów- nie lepiej byłoby dla Ciebie wrzucac sobie kasy na konto- i kupic na wiosne jakiegos Kellysa z poprzedniego sezonu- sam składam- kompletuje rower- gdybym dysponował takim skromnym budżetem jak twój to wolałbym poczekać- rozejrzec sie za jakimis promocjami <bynajmniej nie w hipermarkecie> i kupić całego bika.
Weź pod uwagę czas, nerwy, koszty przesyłki <od jednego, czy to dwóch sprzedawców z allegro roweru raczej nie skompletujesz>, a potrzebnych części <wszystkich> trudno jest sie doszukac w jednym sklepie, czy też hurtowni, więc penie i sie najeździsz...
Ja bym się w takie g.. nie pakował na twoim miejscu- chyba że to lubisz...
Weź pod uwagę czas, nerwy, koszty przesyłki <od jednego, czy to dwóch sprzedawców z allegro roweru raczej nie skompletujesz>, a potrzebnych części <wszystkich> trudno jest sie doszukac w jednym sklepie, czy też hurtowni, więc penie i sie najeździsz...
Ja bym się w takie g.. nie pakował na twoim miejscu- chyba że to lubisz...
tinkki no nei pakowalbys to jestes biedny. Bo za 1300 zl moglb kupic kellysa na alivo/acera. A zloze rower na deore spokojnie. Gdybym podhcodzil do sprawy jak ty to dalej nei mailbym roweru a tak juz mam ktorys z rzedu i to wcale nie najgorszy. A topic EoT bo koles juz pewnie kupil.
skane jezdizlem i nei chce pwotarzac.
skane jezdizlem i nei chce pwotarzac.
Ssij pento