Hopki pod Mostem Grota....WAWA
dh,4x,street itd.
WJesz co BOdzio2k ? W dupie byles i gowno widziales!!! Na gdanskim jest jeden, jedyny i ******* stolik.
Robertomt na gdańskim już od tygodnia lub więcej siedzi peniol sqad i buduje nowe chopy! A stolik już nie jest stolikiem. Ostatnio po za tą duużą hopą (jak dla mnie :P) widziałem jeszcze 2 mniejsze obok w rytmie. Jak gadałem wcześniej z Koshałem to mówił że tam ma być jeszcze sporo tych hopków w rytmie i jakaś banda po drodze. Jak dalej nie wierzysz to wejdź na www.koshal.prv.pl
Tam są różne opisy planów i foty :]
Pozdro 4 @ll
Tam są różne opisy planów i foty :]
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
robert tomt nie widze tu wypowiedzi bodzia ;)
a co do gdanksiego : z teog co wiem to tam stolik sie zmienil w rasowego derta (pionoweg) a paleta co stolikiem byla zostala usunieta... www.koshal.prv.pl - tam masz opis i zdjecia ;)
a co do gdanksiego : z teog co wiem to tam stolik sie zmienil w rasowego derta (pionoweg) a paleta co stolikiem byla zostala usunieta... www.koshal.prv.pl - tam masz opis i zdjecia ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
A dzisiaj byłem na Łomiankach....coś jakby te hopki zostały opuszczone. Od ostatniego razu lewa nitka się zmieniła...i szkoda bo na niej można było poćwiczyć i z takim zamiarem pojechałem. A tak w ogóle to wszystko zarosło i do tego w niektórych miejscach porobiły się błotne jeziorka, powstała nowa hopa, ale jakaś bardzo dziwna....więc raczej mi się nie podobało. Potem jeszcze byłem na Powązkach na NekroTrialu...ale tam to tylko popatrzyłem i sobie pojechałem....bo raz, pamiętałem co ktoś napisał, żeby nie wjeżdzać tam na oponach z terenowym bierznikiem bo się hopy niszczą, a dwa że poprostu są olbrzymie.
Kumik byłeś na naszych piknych Łomiankowskich chopach? TAm ix'iarze to ostatnio faktycznie troche zapuścili i wogóle te chopy to tak calkiem wpion są. A co do lewej nitki to chodzi Ci o ten stolik 2-gi który qrde nikt nie wie kto go robi? Mieliśmy jeszcze nad wałem pikną chopę ale sie zdegradowała :/ Bo nikomu już sie tam nie chciało zaglądać. Jak byś chciał jeszcze kiedyś wpaśc w te okolice to sie odezwij to Ci zdam raport z tych chopków :] i można by sie jakoś spotkać.
My gg to: 2300513
Pozdro 4 @ll
My gg to: 2300513
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Tak dokładnie to miejscowość nazywa się Laski i jest 5km przez las na południe od Łomianek. Żadnego dirtu jeszcze u nas nie ma.....ale za to robimy Northshore'a:):):) Jak zrobimy już coś konkretnego to podam gdzie dokładnie to jest.
Na hopy do Łomianek raczej się nie będę wybierał w najbliższym czasie, bo skoro to wygląda tak jak wygląda to tam nie mam co szukać:):):) Pewnie pod most będę częściej zaglądać, bo jako amator tam mogę sobie poćwiczyć:P
Na hopy do Łomianek raczej się nie będę wybierał w najbliższym czasie, bo skoro to wygląda tak jak wygląda to tam nie mam co szukać:):):) Pewnie pod most będę częściej zaglądać, bo jako amator tam mogę sobie poćwiczyć:P
-
- Kontakt:
siemka..
pierwsza hope sypalem ja z kumplem potem zrobila sie kasza potem sie rozwalilem teraz wyjechalem w skaly i wrocilem juz wlasnie i bede tam cos budowal...tzn przerabial to czego sie nie da latac a kiedys bylo moja i kumpla hopa...gdzie indziej robcie sobie co chcecie
swoja droga kiepawo bo wszyscy sie zajarali pobudowali jakies niewiadomo co i znikli...zamiast zrobi spokojne dirtowisko to jakies hore patenty z pionowymi krotkimi wybiciami i ladowaniem 6m dalej:|...pod bmx to moze sa te 2 male stoliki ale na reszcie chcialbym sobie spokojnie polatac mtb i uczyc sie trickow bo takie bylo zalozenie juz na jesieni zeszlego roku
namotalem troche i nic z tego nie wynika wiec moze po prostu do zobaczenia na miejscowce:)
pzdr
pierwsza hope sypalem ja z kumplem potem zrobila sie kasza potem sie rozwalilem teraz wyjechalem w skaly i wrocilem juz wlasnie i bede tam cos budowal...tzn przerabial to czego sie nie da latac a kiedys bylo moja i kumpla hopa...gdzie indziej robcie sobie co chcecie
swoja droga kiepawo bo wszyscy sie zajarali pobudowali jakies niewiadomo co i znikli...zamiast zrobi spokojne dirtowisko to jakies hore patenty z pionowymi krotkimi wybiciami i ladowaniem 6m dalej:|...pod bmx to moze sa te 2 male stoliki ale na reszcie chcialbym sobie spokojnie polatac mtb i uczyc sie trickow bo takie bylo zalozenie juz na jesieni zeszlego roku
namotalem troche i nic z tego nie wynika wiec moze po prostu do zobaczenia na miejscowce:)
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Redrock! A nie myśleliście o zrobieniu hopy do wody? W okolicy macie kilka jeziorek.....i jakby tak na końcu jakiegoś pomostu, w głębokim miejscu zrobić??? Słyszałem od kolegi z Łomianek/jeździ na BMXie/ że mają taki zamiar...ale nie wiem jak im to wyszło, a poza szkołą nie mam z nim kontaktu. Hopa do wody to zajebista sprawa, bo można spróbować wszystkiego:)
-
- Kontakt: