nowa ramka dirt/street
-
- Kontakt:
j a nie pierdole alezescie bydło zrobili ;/;/;/;/;/;/ ja dzisiaj spenetrowałem 1x pussy moje doznania masakra a aganga koles to se w dupe wsadz bez obrazy sprzedałem agnga dlamnie na agangu mega dzika geometria a pussy to jest krol dirtu i streetu kij ze juz ja wszyscy maja ale jest wypas manuala wyrywa sie jedna reka jest zwrotna poprostu duncon zrobił na niej furore BITCH JEST DO FR PUSSY DIRT STREET 4x jeb ac dziwke pussy rulezzzzz xD Szczerze ci ja polecam wsiadziesz i sie zakochasz taka prawda ja niecche nic innego serio POZDRO NIERUBCIE BURDELU!!!!!!!!!!!!!!
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Krulik90 Gościu podnieczasz sie nad tą pussy jak by to jakis ósmy cód z dupy był !!, normalna rama.
Co wy ogólepiszecie jakies bzdury, jeżeli na stronie producenta pisze że rama jest do FR to znaczy że sie nie nada na miasto itd, goście wy chyba z dupy jesteście... ja jeżdże na ramie do FR po mieście i jeździ mi sie w H** lepiej niż na jakis pussy, subach i innych wynalazkach dla pozerów, kupi sobie CI*A suba/pussy włoży sztywny widelec i gwiazda streetu, rame sie dobiera pod siebie a nie według mody, kieruje to do wszystkich pozerów których na.jebało sie mase.
Co wy ogólepiszecie jakies bzdury, jeżeli na stronie producenta pisze że rama jest do FR to znaczy że sie nie nada na miasto itd, goście wy chyba z dupy jesteście... ja jeżdże na ramie do FR po mieście i jeździ mi sie w H** lepiej niż na jakis pussy, subach i innych wynalazkach dla pozerów, kupi sobie CI*A suba/pussy włoży sztywny widelec i gwiazda streetu, rame sie dobiera pod siebie a nie według mody, kieruje to do wszystkich pozerów których na.jebało sie mase.
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
żałosne te wasze komantarze, nie bede sie zniżał do waszego poziomu, a teraz cośdo Mily J-no
-jak będziesz jeździł dirt street a nawet 4X ( 2.0 jest odchudzona) to nie zastanawiaj się i bierz PUSSY. Nie słuchaj pierdolenia typu "do dupy bo lakier odpryskuje" jak kur*a chcesz sie lansować to do remizy na zabawe... żałosne
-jeżeli kiedyśw przyszłości będziesz chciał jeździc FR, droperka itp. i zamarzysz sobei wsadzić w ramke jakiegoś amora co bedzie miał 170 lub wiecej skoku to możesz wziąść bitcha który (jak już wyzęj wspomniano) jest przeznaczony w dużym stopniu do FR (ale i tak myślę że Pussy z dużym amorkiem spokojnie wytrzyma, bo ma wypas geo)
tyle ode mnie
-jak będziesz jeździł dirt street a nawet 4X ( 2.0 jest odchudzona) to nie zastanawiaj się i bierz PUSSY. Nie słuchaj pierdolenia typu "do dupy bo lakier odpryskuje" jak kur*a chcesz sie lansować to do remizy na zabawe... żałosne
-jeżeli kiedyśw przyszłości będziesz chciał jeździc FR, droperka itp. i zamarzysz sobei wsadzić w ramke jakiegoś amora co bedzie miał 170 lub wiecej skoku to możesz wziąść bitcha który (jak już wyzęj wspomniano) jest przeznaczony w dużym stopniu do FR (ale i tak myślę że Pussy z dużym amorkiem spokojnie wytrzyma, bo ma wypas geo)
tyle ode mnie
www.roztocze.yoyo.pl
jakie Wy macie problemy:/ bedziecie sie kłóćić jak małe dzieci.Szerszu w każdym temacie tylko pisze że popiera Paq.
Ramka do 1000 zł to rzeczywiście pussy jeździłem na niej.Wagi nie czuć aż tak zbytnio a geometria naprawde fajna.Szczerze mówiąć to innej Ci nie jestem w stanie polecić ( nie mój przedział cenowy :/ - ja musze patrzeć pare stów niżej )
pozdrawiam
Ramka do 1000 zł to rzeczywiście pussy jeździłem na niej.Wagi nie czuć aż tak zbytnio a geometria naprawde fajna.Szczerze mówiąć to innej Ci nie jestem w stanie polecić ( nie mój przedział cenowy :/ - ja musze patrzeć pare stów niżej )
pozdrawiam
mam bmx`a i choi !
paqman pisze:Nie rozumiem podejścia: bierz pussy + zero argumentów czemu, polecacie to pussy głównie z tego powodu że tak mówi wiekszosć, chocby była zjebana i tak byscie mówili bierz pussy bo papiez na niej jeździ czy jakiś inny kolo.
te manulae, ahh, poezja... bunny to łatwizna, no i w pussy 1.0 wzmocnienia do grindowania, to mi się podoba w tej ramce, moze jest za krótka z przodu jak dla mnie, ake można to niwelować różnymi mostkami!
tyle odemnie, za 1000zł brałbym ty;ko pussy/albo używkę cockera... (akurat sprzedaje używkę za 1000zł , pisać)
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
paqman moze sie i podniecam ale chyba niejezdziłes na pussy ja jezdziłem na pussy i na bitchu i kurwa roznica.wsumie racja kazdy bierze to co chce a ze duzo osub poleca pussy to niemoja wsumie puska teraz taka rama uniwersalna.Ja sie podniecam pussy bo mi sie naniej mega fajnie jezdzi wole ja niz aganga to tyle pozdro i niemusicie jechac pokims jak po psie!!
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
OmEnpo 1 nie tylko to pisze....a to ze popieram paqa to chyba prosto idzie zrozumiec..... gosciu pisze modre posty to popieram.... jakbys ty cos modrego na tym forum kiedykolowiek napisal to tez bym cie popieral.... a taka jest prawda ze to forum jest pelne smieci.ktozy pisza zeby pisac...i dowartosciowoja sie na forum ze niby cos wiedza.... wiem bo sam tak robilem.....moze nie doslownie ale cos wtym stylu....wienc sorry ale mozesz mowic co chcesz ale i tak dla mnie jestes SMIECIEM tak jak polowa tego forum...a jaworzno rulezzz!!!
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl