mam pytanie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
haha jasne ze rst omni <hahaha> nie mam pytan, koles powiedzial omni i nikt nie czaji o co chodzi, "a to firma?" buahahahaha nie moge z was :D no offence, ale sie usmialem :D
omni to chyba najdrozszy amor jakiego dostaniecie w moim miescie... :] jest w giantach za 1300zl ( moj stal 1200... ;] ale nie z omni )
omni to chyba najdrozszy amor jakiego dostaniecie w moim miescie... :] jest w giantach za 1300zl ( moj stal 1200... ;] ale nie z omni )
what can I say... ;)
[quote="matiz 260"]jak muwiłem mam w d***** ortografie[/quote]
to my Ciebie mamy w dupie :P
kaleczysz nasz jezyk...
mowilem pisze sie przez Ó
jak piszesz z bledami to potem ktos moze CIe nie zrozumiec ;)
a denerwuja mnie bledy bo sam ich robie malo [dyktanda zawsze 5+ albo 6]
i stwierdzam ze nie problem pomyslec 15 sekund zanim sie cos napisze... w wakacje robie wiecej below bo wiecej forum a mniej czytam innych rzeczy...
zastanow sie kto Cie przyjmie do pracy jak napisze cos w stylu ..."hcialbym wykonywac ten zawut bo..." - to nie jest smieszne to jest tragiczne...
moze myslisz ze Micorsoft Word poprawi wszystko za Ciebie... ale niestety czasami trzeba uzyc dlugopisu...
a przez te wasze ortografie jak sie na patrzy ktos to robi bledy samoczynnie... i dlatego mi to przeszkadza ...
pozdro
to my Ciebie mamy w dupie :P
kaleczysz nasz jezyk...
mowilem pisze sie przez Ó
jak piszesz z bledami to potem ktos moze CIe nie zrozumiec ;)
a denerwuja mnie bledy bo sam ich robie malo [dyktanda zawsze 5+ albo 6]
i stwierdzam ze nie problem pomyslec 15 sekund zanim sie cos napisze... w wakacje robie wiecej below bo wiecej forum a mniej czytam innych rzeczy...
zastanow sie kto Cie przyjmie do pracy jak napisze cos w stylu ..."hcialbym wykonywac ten zawut bo..." - to nie jest smieszne to jest tragiczne...
moze myslisz ze Micorsoft Word poprawi wszystko za Ciebie... ale niestety czasami trzeba uzyc dlugopisu...
a przez te wasze ortografie jak sie na patrzy ktos to robi bledy samoczynnie... i dlatego mi to przeszkadza ...
pozdro