Suntour Duro 130. Do posiadaczy
Ja sie jeszcze nie wypowiadalem i nie sprzedawalem DURO
Ale teraz jż sprzedaje, 2 ziomkow z mojego miasta ma je i wg naszego zdania nie jest to raczej korona jak to mowia do xc
130 skoku grube golenie i w miare mocna korona
jak na amor za 480 zł jest to bardzo przyzwoita propozycja do dirtu, streetu czy Bóg wie czego tam jeszcze
tak wiec moge kazdemu polecic ten amorek
z opini moich klientow wiem ze jest on napewno lepszy do ns 2003 i nie tylko dla tego 130 mm skoku
rower stoi z nim bardzo wysoko i ma bardzo fajną geometrie.
Tak wieć polecam ten amorek i zapraszam na zakupy (mam nadzieję ze do mnie), mam w swojej ofercie również inne czesci i AMORKI.
Pozdrawiam
Ale teraz jż sprzedaje, 2 ziomkow z mojego miasta ma je i wg naszego zdania nie jest to raczej korona jak to mowia do xc
130 skoku grube golenie i w miare mocna korona
jak na amor za 480 zł jest to bardzo przyzwoita propozycja do dirtu, streetu czy Bóg wie czego tam jeszcze
tak wiec moge kazdemu polecic ten amorek
z opini moich klientow wiem ze jest on napewno lepszy do ns 2003 i nie tylko dla tego 130 mm skoku
rower stoi z nim bardzo wysoko i ma bardzo fajną geometrie.
Tak wieć polecam ten amorek i zapraszam na zakupy (mam nadzieję ze do mnie), mam w swojej ofercie również inne czesci i AMORKI.
Pozdrawiam
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)