Myslisz ze jebiesz dropy 3m na sztywniaku i jebiesz na glowke z dropa to myslisz ze tylko ty jestes taki prze *** ??? Wez zmien sobie destroera (nawet nie wiem jak to gowno sie pisze) i zacznij jezdzic na amorku z marketu juz lepszy ,a co do moich dropow to *** cie to obchodzi ze mam 7lat masz cos do tego??
froger34 pisze:Szerszuej masz jakiś kompleks ..
wezcie zamknijcie ten temat bo nie ma sensu jakies pojeby beda sie kłucic i gówno z tego jest!
Wez se twoje tematy zamykaj ja dalej czekam az ktos odpowie i rozwiaze moj problem bo sie skonczy ze zaczniecie mi doradzac rowerek z doczepianymi kulkami;/
froger34 komplelks to ty masz
ze cie stary przez dziurke odklucza robili zapomnial ze wlozyl do niej wszesniej klucz.....
*********** z tego forum bo pojade do ciebie i ci zasadze z dynki
froger34 pisze:no tak bedzie najpredzej koles do czego chces zten amor napisz bo co ty porównujesz 888 do Gold Labela maja dwa rózne zasosowania!!
NO zalezy jaki amor kupie jak kupie gold labele bedzie jezdzil w dircie i streecie a jak kupie 888 to bede jezdizl w dh i fr to jak ktory amor wybrac??
froger34 pisze:no tak bedzie najpredzej koles do czego chces zten amor napisz bo co ty porównujesz 888 do Gold Labela maja dwa rózne zasosowania!!
NO zalezy jaki amor kupie jak kupie gold labele bedzie jezdzil w dircie i streecie a jak kupie 888 to bede jezdizl w dh i fr to jak ktory amor wybrac??
sory ze to napisze, ale wybierz dobrą podstawówke :/
SzyszeQ
korwa....nastepny wazon sie odezwal.....
prosil cie ktos o zdanie?? idz lepiej siadaj se na swojego chaparala i jedz walic te dropy z kraweznika.....korwa niezly wazon...pomyscie ma chaparala i jezdzi ze sztywnymi widlami
hahhahahah tylko dla lansu a nawet z kraweznika skakac nie umie....
sij mi
Co do pika to dobra teza to moze powiedzie cos wiecej i jakki model najlepiej??? A co byscie powiedzieli na tego liryka on tez ma regulacje skoku z 1154 do 160 bodajze