program do projektowania ram =)

specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

ostatnio w jakimś czasopiśmie o budownictwie była reklama Autocada, jakas promocja była że teraz kosztuje 6900zł chyba, i jeszcze IPod 2GB gratis :)
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
BeNew
Kontakt:

Post autor: BeNew »

specjalizedspoko ide kupić ipod sie przyda xD

aaa własnie panowie jak zaznaczyłem na poczatku jestem totalnym nowicjuszem w tej dziedzinie jak ktos miał by jakies konkretne rady na co zwrucic uwage na poczatku itp,itd był bym wdzięczny;]
Biker_Gdynia
Kontakt:

Post autor: Biker_Gdynia »

Prawda jest taka, ze jesli nie masz odpowiedniej wiedzy technicznej i technologicznej to po prostu nie uda Ci sie zaprojektowac pozadnego sprzetu (daruje sobie przyklady nieprzemyslanych lub zgapionych od innych firm konstrukcji)... To ,ze pasjonujesz sie jak my wszyscy ta dyscyplina moze nie wystarczyc...

Wiec jazda na polibude ,albo do ksiazek;)
BeNew
Kontakt:

Post autor: BeNew »

Biker_Gdynia ja w tym "projekcie" jestem jesli mozna to tak nazwac od załatwiania tego i tamtego :P a mój ziomek ma wiedze techniczna;] i jest nas paru :) jest to pomysł przemyslany i optymistycznie do tego podchodze moze sie nam udac:)
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

wydaje mi sie ze powinien ktos teraz po prostu napisac pokolei programy jakie sa potrzebne wg niego. chyba ulatwimy tym samym sprawe...
ODPOWIEDZ