heh chciałbym mieć teraz takie tematy .. ale nie ma lekko ... ciesz się tym co masz i poświęć te 20 min na napisanie rozprawki bo jest banalna ... ja mam np teraz napisać na temat: "rozważ aspekty epistemologiczne wpisane w następujące teksty "ballad i romansów":
-romantyczność
-świteź
-świezianka
-do przyjaciół
-kurchanek maryli
-to lubię
-dudarz"
hehe chlopie-ile stron mieli krzyzacy?200-250?a czytalo sie ich bezproblemowo,a poczytaj sobie ludzi bezdomnych albo wesele,to jest przesrane.
zreszta-pogadamy jak bedziesz w klasie maturalnej.
w pełni zgadzam się z przedmówca. W/g mnie najgorsi byli "Chłopi"..czytasz i czytasz...a w tym samym miejscu jesteś. "KAmienie..." i "nad Niemnem "wspominam najmilej....
Ale macie problemy ksiazka, ktora ma 200 stron jest do przeczytania dla mnie w 2-3h. Kamienie na Szaniec to fajna kniga. Co do lektur ja tam lubie czytac. Natomiastm ma problem zeby zebrac dupe i isc do biblioteki cos pozyczyc. A i nauczccie sie, ze rozprawka to najlepszai najlatwiejsza forma wypowiedzi :)
Kamienie na szaniec to niezłe gówno...lektóra dla 2 kl gimnazjum...miałe to kiedyś .... sciagłem z neta wypracowanie i dostałem ocene 5... ale i tak to gówno..lepiej puścili by w szkole nwd7 lub cos podobnego a nie wiesniackie lekóty,moje zdanie,pozdro
greenman jestes idijota moim zdaniem jesli piszesz, ze ksiazka o ludizach ktorzy walczyli za tozebys teraz nie byl niemcem i zgineli jest glupia. Glupie to jest nwd.
Sulring On pewno żartował, a nawet jeśli tak myśli to jego zasrana sprawa. Ale niestety demokracja to system, w którym 8 debili przegłosuje 2 profesorów, ale przychylam się do Twoich słów.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
Sulringzabronisz mi wyrazać wlasnej opini??nigdzie nie pisze ze niewolno wyrazać swoich pogladów...karzdy ma swoje zdanie ...i sam jesteś ******.wiem o czym jest ta ksiazka bo ja czytalem i jest beznadziejna..nielubie takich ksiazek znajdz mi takie cos ze nie mozna wyrazać własnych podladów to sie z toba zgodze...Daniel z twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze jestem debilem...dzieki... <zly>