Taaa, czysty hardcore... ja bym z krawężnika na tym nie skakał, szkoda roweru. Zrob posta jak sie porządnie wydupcysz, bedziesz leżał miech w szpitalu albo wiecej, i pozniej jakieś niedowłady..... :-/ CZEGO NIE ŻYCZE nikomu.
lol...Tak ludzi jechać...A wy swoim rowerkom zdięc nie robicie może...Każdy się cieszy tym co ma...Widać według niego jego rower jest wart zachodu czyli robienia 28 zdięc. Lot jest wypas i kosiarka też;))
stary...JEBNIETY jestes....jak juz chcesz sie bawic w jakims FOTOshopie i chwalic sie pozniej zdjeciami.........to pomysl troche wczesniej....
- za wysoko wkleiles "siebie" ;].....nie wiem jaka hoopa mosialaby byc aby wyjebac Cie tak wysoko ! ! !
- jakbys mial spasc z takiej wysokosci na full ;] sztywniaku to bys sie poskladal jak harmonijka ! ! !
ps. zycze milej zabawy w Fotoshopie....itp. programach ;]
ALe całkiem niezły ten fotomątarz. Zobaczcie obrysy kół jest delikatnie rozmazane po obwodzie (szczególnie przednie na górze). Pozdrawiam Grafika serdecznie :-D
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
ale wy jestescie, a fe :p widac przeciez wybicie, nad ta belka jest usypane cos takie malutkie i dziurka nawet do przelecenia jest :D (jakkolwiek to brzmi... ) pewnie siostra obcasem zrobila <lol> i to zaden fotomontaz, on na TYM rowerku swoim po prostu robi bunnego na 1,5m <lol>
chlopak nie ma troche wyobrazni, ale to jego bol, kiedys pier****** tak ze rama mu peknie i wyladuje z witelkami wbitymi w klate, popieram kogos wczesniej- SCHUDNIJ CHOCIAZ BO RAME ZAMECZYSZ
Przecież to jest qrwa fotomontaż bo widać po fragmentach obok kół i linie takie na skos są w lewo w dół o szerokości właśnie kół, gość sie podciągnął do góry w fotoshopie.
EJ GRUBASIE ! SCHUDNIJ TROCHE A PRZEDE WSZYSTKIM WYPIERDALAAJ Z FORUM Z TAKIMI TOPICAMI!
najpierw radziłbym ci albo nauczyć się skakać i odpierdalać triksy,albo dorobić sie pożądnego programu do fotomontarzu a nie robisz prowizorke i mysłisz ze ktoś sie na to napbierze!!!przeciez każdy odrazu wylooka ze to monatrz!!!!