nowe wieści Kross 2007

Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Hmmm, mam wrazenie, ze to co jeden powie to od razu drugi powtarza a myslec nie umie. Faktycznie myslalem, ze stal jest o wiele sztywniejsza od alu i ze lepiej przenosi drgania. Nie mowie juz o inteligentnych wypowiedziach typu "gadasz jak potluczony" jak nie masz nic sensownego do pwoiedzenia, nawet tego ze nie mam racji to nie pisz nic. ROzumiem, jakbys podal przyklad jak np. pepik to co innego. Spoko, chyba kazdy moze sie pomylic, co?
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
dhrder^^
Kontakt:

Post autor: dhrder^^ »

jestem jeszcze nie wiem czy szczesliwym czy nie posiadaczem fr2 2006 ale wiem ze w ciagu jednego miesiaca polmalem 5hakow od przerzutki! a zeby bylo smieszniej 2 zlamaly se robiac banyhoppa?!? koszty wyniosly mnie na ok 150zl, a wiec wyslalem rowerek do krossa i co wymienili mi ostatni polamany stwierdzajac zebym pametal do czego slozy rower groski. skoro kross wypuszcza rower w nazwie fr sugerujacy i wygladajacy na rower do uzytko lekko extremalnego to czy mam nim jezdzic babci po zakupy? ale dobra jest zalaczyli mi 3 haki wrazie kolejnych porazek i zaproponowali sprzedaz kolejnych za 8zl/szt . serwis tez rewelka nie byl bo hamulcow wogole nie mialem niewiem czym mi uswinili tarcze ale tylny hampel bede musial wypalac, uszczelka sterow tez sie przerwala no i zginela zaslepka gumowa od gwiazdki sterow ktora mi sie podobala :/. ale nie czepiejmy sie szczegolow bo gorsza sprawa okazalo sie szwank tylnego dumpera przed serwisem wszystko gralo a teraz zachowuje sie jak by byl wybity, jadac kostka mam wrazenie jak by mial zaraz odleciec nie wiem co oni wyczarowali ale nie fajnie sie dzieje. ogolnie co moge powidziec, mam nadzieje ze zroku na rok kross dopracuje FR2 i bedzie to dobrej klasy rowerek ale za tym pewnie pojdzie wzrost ceny moze nie znaczny ale napewno przejdzie 3000zl. troche zaluje ze nie bede mial juz ulepszonej wersji na 2007 ale w 2008 tez pewnie bedzie lepiej moze wadzo vanile do tylu?? zarcik :)
pozdro dla ostrej jazdy chocacych ale kasy niemajacych!
born to ride ride to die

www.dzikowiec.pl
ODPOWIEDZ